2777
2789
من شیرخشک دادم بهش از ۵ ماه ب بعد چون داشتم محو میشدم دیگع خیلی خیلییی سخته قید همه چیو باید بزنی کم ...

آره واقعا منم گاهی کم میارم میشینم گریه میکنم🥺

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا به حرفاشون توجه نکن اگه یکی از همونا اومد دوساعت بچتو نگه داره تو بخابی اونوقت حرف بزنن

بخدا یکی از خانواده شوهرم یک ساعتم نگهش نداشتن تا به حال فقط مادرم اونم خودش هزار تا گرفتاری داره دیسک کمر داره خودم دلم براش میسوزه

تا وقتی بچه را از شیر نگیری سرحال نمیشیمنم تازه یک ماهه از شیر گرفتم راحت شدم

خوش به حالت مادر شوهرم میگه یکی دیگه بیار یعنی خواستم خودمو جــــــررر بدم😡

خوش به حالت مادر شوهرم میگه یکی دیگه بیار یعنی خواستم خودمو جــــــررر بدم😡

من اگه کسی بهم بگه میرینم بهش اعصابم نمیکشه دیگه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
بخدا یکی از خانواده شوهرم یک ساعتم نگهش نداشتن تا به حال فقط مادرم اونم خودش هزار تا گرفتاری داره دی ...

واسه منم همینطور تازه مادرمم بگم نگه میداشت نه😄 بعد اوایل کرونا‌بود سال اول . هیچ جایی هم نمیشد بری. اما‌هررروز میذاشتم توکالسکه میرفتم تو خیابونای خلوت. میبردمش دم بلواری ک نیمکت داره خودم میشستم دم چمنی ...هرروز الکی‌میرفتم بیرون تنهایی

parasoo1989@
نذار همش بچسبه ب سینت واسه شیرخوردنش دیگه الان باید تایم داشته باشی ک اذیت نشی. اما باقیش خب تا ی مد ...

فقط مادرم هست اونم خودش کار و زندگی داره همیشه کمکم کرده خودم دلم نمیاد اذیتش کنم دیسک کمر داره

یک سالش که بشه یکمییی راحت تر میشی پسر من یک سال و یک ماهشه ولی دیگه تا راه برن باید دووم بیاریم😭

اخ من دوست داشتم بره همون دوران ک یکسالش بود 😄تازه بچه من ده ماهگی راه افتادم شیطون بلااااااا‌بود ناجوووورر

parasoo1989@
باورکن منم دخترم نزدیک ۱۹ ماهشه بدغذاست چندبار مریض شد بعد عید شاغلم هستم هنر کنم فقط اصلاح صورت و ا ...

منم فقط اصلاح صورت ماهی یه بار.... خیـــــلی خستم

خیلی خوبه که من همینجوری چاق موندم رژیمم نمیتونم بگیرم دوست دارم لاغر بشم

لاغر بودن برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم لاغر بمونم روحیه ام خستس دلم یه خواب راحت میخواد یه سفر خوب و.....