2777
2789
کیا مثل من بودن؟ از کی بهتر شدین؟

منم مثل شما بودم بعداز زایمان شدم ۵۸ کیلو

همه بهم میگفتن خیلی بد شدی از قیافه افتادی

ولی از یکسالگی دخترم خوب شدم ۱۹ ماهگی از شیر گرفتم چاق شدم دوباره

شما بچه داری؟بچه به بغل میشه رفت اپیلاسیون؟اونم بچه ی هشت ماهه ،بچه ی هشت ماهه همش دوست داره چهاردست ...

اره بچه دارم .  شاید اونجا یکی نگهش داره بغلش کنه . از اون کسانی که تو ارایشگاه هستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌بچه هشت ماهه دیگه نباید بچسبه بهت غذا هم‌که‌می‌خوره الان رو‌برنامه نندازی‌بعدا خیلی سخت می شه برات خوابشو‌تنظیم‌کن من از دو ماهگی پسرمو ساعت نه شب می خوابوندم بعدشم وقتم دیگه برا خودم بود به خودم‌می رسیدم

اره بچه دارم . شاید اونجا یکی نگهش داره بغلش کنه . از اون کسانی که تو ارایشگاه هستن

آخه آدم به غریبه مگه میتونه اطمینان کنه بچه رو بده دستش 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

آخه آدم به غریبه مگه میتونه اطمینان کنه بچه رو بده دستش

اره . ولی تو ارایشگاه   خیلی  کارکنان میبینی نشستن بیکار .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره . ولی تو ارایشگاه خیلی کارکنان میبینی نشستن بیکار .

نمیدونم والا من روی پسرم خیلی حساس بودم اصلا دست هیچ غریبه ای نمی‌دادم برای ثانیه ای

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️