2777
2789

میخوام یه نظرسنجی کنم خواهشا جواب بدین 

ایا موقعی ک میخواستین باردار بشید با برنامه بوده؟ داروی خاصی قبلش مصرف کردین؟ و سوال اصلیم اینه ک دین اسلام میگه یسری شبها اقدام نکنید برای بارداری ایا رعایت کردین؟؟جواب بدین ممنونتون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دنبال دلیل اتیسم هم اینکه روزهای خاص برای بارداری ایا تاثیری داره بر اتیسم یانه

روزش که فکر نکنم ولی ی مطالعاتی داشتم خودم ..ختنه و گوش سوراخ کردن ..ویتامین های زیادی که میخورن مادرا موقع بارداری ..واکسن های نوزادی ..ژنتیک هم که بحثش جداست ..از این موارد میگن می‌تونه باشه

همه واکسن میزنن وااا

خب خیلیا هم میگن بچه سالمی داشتن تا ۱۸ماهگی بعد واکسن علایم شروع شد یا نرمال بود غیر عادی شد همون رفتاراش ....اینایی که گفتم از حرفهای مادرای اوتیسمی هست