2777
2789
واسه منم همینطور تازه مادرمم بگم نگه میداشت نه😄 بعد اوایل کرونا‌بود سال اول . هیچ جایی هم نمیشد بری ...

من بیرون میرم گاهی

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من انقد بهم فشار آوردن چاق شدی تو چهار پنج ماه بعد از زایمان شدم 52وزن قبل بارداری،میگفتن خرس شدی کلا 75بودم آخر بارداری 

چهار ماه شبانه روزی که بستم،بعد که لاغر شدم انقد بهم فشار می‌آورد شیر دادن،دیکه از ده ماهگی شبا شیرخشک دادم بیدار هم نشد بچه م

بعدش دوسال کم کم خودشو پیدا می‌کنه ادم

لاغر بودن برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم لاغر بمونم روحیه ام خستس دلم یه خواب راحت میخواد یه سفر خوب ...

تا وقتی از شیر نگیری خواب راحت نداری

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

همینا شیرخشک بدی دهنتو سرویس میکنن. بیخیال فقط برم دکتر ویتامین بنویسه تقویت بشی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
لاغر بودن برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم لاغر بمونم روحیه ام خستس دلم یه خواب راحت میخواد یه سفر خوب ...

عزیزم بچه تا شیر میخوره و دندوناش کامل نشده همینه منم دخترم 1سال و نیمه شبا تا صبح چندبار شیر میخوره تا میاد خوابم ببره ساعت 6 بیدار میشم پسرمو بفرستم مدرسه میگم بعد ناهار میخوابم که باید بشینم پای درساش کلا خوابم خیلی کمه

من بیرون میرم گاهی

گاهی نه ‌بعضی‌مامانا مثلا‌هفته ای دوبار بیرون رفتنو زیاد میدونن. اگر هرروز نمیرید یکروز‌درمیون حتما‌برید. حتی شده تو حیاط اپارتمان پارکینگ اپارتمان خصوصا‌وقتی بچه راه میفته. 

parasoo1989@
مادر بودن چقـــــدر سخته😫

نکنی بچتو شیرخشکی کنی به حرف بقیه من سه تا بچه داشتم دوتاش شیرخشکی یکیش شیر خودم اون دوتا هم پنج ماه شیر خودمو خوردن ....برات مهم نباشه همینکه دوران شیردهیت تمام بشه تو ده روز تغییر میکنی برودکتر ویتامین ومکنل خور حتما 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....