بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دور از جوون سکته نده بهش واسه همه ما پیش میاد ضرر و زیان
نه پول خودم رو گفتم عزیزم. من رو شیش فروختم. میگم دوازده بشه فقط با همون پول طلا میشد ماشین خرید نه که ما کلی رفتیم زیر بار قسط🙆
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
نه پول خودم رو گفتم عزیزم. من رو شیش فروختم. میگم دوازده بشه فقط با همون پول طلا میشد ماشین خرید نه ...
اشکالی نداره عزیزم الان همه همین شکلین تو اطراف همه میگن اگه اینو طلا میگرفتیم انقد شده بود خدا باعث و بانیشو نابود کنه همه عصبی هی حساب کتاب میکنن وااای دیدی طلا بود انقد شده بود
اشکالی نداره عزیزم الان همه همین شکلین تو اطراف همه میگن اگه اینو طلا میگرفتیم انقد شده بود خدا باعث ...
😕خدا خودش درست کنه برای هممون🥰منم گردنبند بخرم🤪😂
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚