2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای ملک کم داشتم فروختم.

باز ملک بیشتر روش میره. ماشین همش ضرره. مستهلک میشه و قیمتش میفته😵‍💫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یادش بخیر سال 98 طلا گرمی سیصدو خورده ای بود. یهو گرون شد، شد 500!!!!!!!!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بازم امسال میره بالاتر؟!

والا الان تو کانالای تحلیل از رسیدن به 15 تا اخر سال قطعی یاد میکنن 

با این اوضاع و این سرعت فکرنمیکنم نیازی باشه تا اخر سال صبرکنیم اونس داره شتاب میگیره مام که سوار بر موشک داریم پرواز میکنیم

گفتن تا اسفند میشه ۱۵تا سال بعد همین موقع ۲۰..اخه تنها طلا نیس که بشینیم غصه اش رو بخوریم .همه چی گرون میشه 

یادمه یه سری من ۵تومن پول داشتم با مامانم رفتیم بیرون گفت بریم انگشتر بخریم برات حیفه پولت بمونه تو حسابت الکی رفتیم ۵تومن دادم ۳گرم طلا گرفتم فروشنده گفت کار خوبی میکنی دخترم مردم ۲میلیون میدن لباس مجلسی میپوشن اگه اونو بدن طلا بخرن چند سال بعد میلیاردر میشن اون موقع نفهمیدم چی میگه الان که ۵تومنم شده ۳۵میلیون به حرفش ایمان اوردم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

کوئیک مسخره، سود نداره حیف طلاهام،اونهمه طلا با پول نقد گذاشتم، طلاها پولم بودن بالای یک میلیارد و خ ...

وام ویپاد بدون ضامن بگیر بده طلا و سکه

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است 
برای ماشینم فروختم قبلش.ملک ضرر نکردمولی ماشین حق با شماستهمش ضررهنباید بخاطرش طلا فروخت

آره یه مسافرت رفتیم به شوهرم میگم ۱۵۰میلیون این مسافرت اب خورد🌪️ میتونستیم بریم سفر خارجی🤪

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گفتن تا اسفند میشه ۱۵تا سال بعد همین موقع ۲۰..اخه تنها طلا نیس که بشینیم غصه اش رو بخوریم .همه چی گر ...

ما شدیم میلیاردرهای فقیری که دیگه توان پرداخت اب و برق خونمونم نداریم

ما پولدار نشدیم اتفاقا برعکس فقیر شدیم باخرید طلا فقط ارزش پولمون رو حفظ کردیم سودی نبردیم

الان شما به پولت دستمال توالتم بخری سود کردی چون فرداش گرون شده همون لباس مجلسی الانم قیمتش با تورم مثل طلا رفته بالا