2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوئیک مسخره، سود نداره حیف طلاهام،اونهمه طلا با پول نقد گذاشتم، طلاها پولم بودن بالای یک میلیارد و خ ...

😩فکر کردم شاسی بلندی چیزی گرفتی😱 اگه طلا بشه. دوازده با همون طلا فقط میشد ماشین گرفت😵‍💫نزدیک دویست ضرر میده🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

افسوس گذشته رو نخورین بچه ها ..ولش کنین خیلی ها یه کارایی کردن که اگه نمیکردن الان به سودشون بود 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

منم 40گرم طلا با 5تا سکه کامل دادم ماشین کلا تواین دوسال صدتومن روش رفته،طلامو دوتومن فروختم😢خیلی ض ...

منم مثل تو 7تا تمام سکه رو 39 فروختم دونه ای ی مقدارم روشم گذاشتم ی تیبا خریدم :/ که قیمتش چندان فرقی نکرده

وااای شماها برای ۳۰ ، ۴۰ گرم ناراحتید بچها😂😂من پارسال رو سه و نیم بالای ۱۴۰ گرم فروختم😁

🫣خب حالا چی گرفتی با پولش؟؛ آخه دیگه امید ندارم بخرم🙆 دلم طلا میخواد. گردنبندم فروختم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚