2777
2789

در مورد شهریه مدارس‌😑

داره میگه دبستان ۶۰۰ تومن.واقعا خیلیه هااا تهرانیای عزیز از نظره شما ی؟ چجوری میتونن ۶۰۰ بدن به مدرسه اونم دبستان؟😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شمال شهر تهران هست کسی که ماهیانه درآمدش چند میلیارد هست این ارقام براش چیزی نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو شمال شهر تهران هست کسی که ماهیانه درآمدش چند میلیارد هست این ارقام براش چیزی نیست

اهان اره دیگه درسته.والا من تعجب کردم درسته تو تهران همه چی گزونه ولی خدب هم پول درمیارن ولی نه دیگه در این حد دیگه کلاه گشادبره سرشون والا چه خبره ۶۰۰؟؟ مگه چیکار میکنن اخه؟

وا چه خبره!!مگه قراره چی تواون مدرسه هابه بچه هایادبدن که تومدارس دیگه نیس!!فقط پول چیسان وپیسان وکل ...

دقیقا.

والا تو شهر ما درسه کلاس سوارکاری وپیانو و شنا داره.۱۲۰ میگیره.

ولی باور کن هیچ کدوم به درد نمیخورن.همش فقط تله ی پوله واسه اولیا

اهان اره دیگه درسته.والا من تعجب کردم درسته تو تهران همه چی گزونه ولی خدب هم پول درمیارن ولی نه دیگه ...

مدرسشون امکانات خاص داره 

براشون کلاه نیست 

تو باور ما نمیگنجه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی بگم والا .واقعا نمیگنجه تو مغزم 🤣

میگم که پول دارن ازش استفاده میکنن ...