2777
2789
عنوان

دارم صبحانه ایرانی نگاه میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 23 پست
وا چه خبره!!مگه قراره چی تواون مدرسه هابه بچه هایادبدن که تومدارس دیگه نیس!!فقط پول چیسان وپیسان وکل ...

یه فیلم اغاز مدرسه دیدم تو زعفرانیه بود در حد پارتی های پولدارا  بود، واقعا اختلاف طبقاتی بیداد میکنه، بازیگرا بودن، پرنسسای دیزنی و شعبده باز و....  

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم تهرانو میگه.حالا فرقی هم نداره شیراز یا هر جا چرا باید ۶۰۰ بگیرن اخه؟ مکه چیکار میکنن؟ طلا ...

مدرسه بین المللی

نمیدونم والله لابد اردوهای لاکچری و اینا میبرن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه فیلم اغاز مدرسه دیدم تو زعفرانیه بود در حد پارتی های پولدارا بود، واقعا اختلاف طبقاتی بیداد میکن ...

دقیقاهمیناهستن یابابه دنیاآوردن بچه مخالفن یافوقش فقط یکی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دقیقاهمیناهستن یابابه دنیاآوردن بچه مخالفن یافوقش فقط یکی

اره دیگه اونا تفریحات زیادی دارن، ولی فقیرفقرا تفریحشون شده بچه داری

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اره دیگه اونا تفریحات زیادی دارن، ولی فقیرفقرا تفریحشون شده بچه داری

نه اوناچون برابچه خییییلی هزینه میکنن بچه نمیخان

والاتفریح مابهتره.بچه عشقه عشششق😍😘

وخدایی که بشددددت کافیست❣