2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

279 بازدید | 32 پست

سلام

من خیانت همسرم رو به چشم خودم دیدم منتها یک سری ملاحظاتی هست این وسط

اول اینکه همسر من با اون طرف رابطه کامل نداره.چطوری بگم رابطه ج ن س ی ندارند و اینو کاملا مطمعنم

و بعد اینکه محاسن بیشماری داره.خیلی دلسوز و مهربونه.نه نسبت به من فقط بلکه نسبت به همه.خیلی دست به خیر و بخشنده س.هنرمند هست و خداشاهده ده درصد دستمزدش رو که همیشه به نیازمندا می بخشه واکر مورد اضطراری هم ببینه خیلی بیشتر.که من هم مخالفتی ندارم.بسیار احساساتی هست .بسیار خوش بینه... متاسفانه من بعد از ازدواج فهمیدم که حساسیت عجیبی به خانمهای دندون خرگوشی داره.و درمقابلشون ضعف نشون میده .و از روابط جنسی هم به شدت متنفر...خداشاهده بدون اغراق میگم .فقط عاشق عشقبازی هست...من زیاد اهل تایپیک نیستم و الان حدود یکماه و نیم شاید هم بیشتر متاسفانه متوجه این قضیه شده م.و الان هم خیلی احساس شرمندگی داره.من نصف مهریه م رو چند سال پیش گرفتم و بقیشو حلالش کردم.دوتا بچه دارم یکیش چهار سال دختره یکیش چهارده سال پسره.خواهرم هم قبلاً طلاق گرفته.اصلا نمی‌تونم دلمو باهاش صاف کنم و همش این تصور رو دارم که از کجا معلوم دوباره به دندون خرگوشی دلشو نبره.از طرفی هم خواهر مطلقه دارم...توروخدا قسمتون میدم بدون هیچ حاشیه سازی و تمسخر و غیره بهم بگید دور از جون شما دور از جون شما هزار بار اگر جای من بودین چکار میکردین....همیشه قبل از خواب در حالیکه پیش هم حتی باشیم با پیامک معذرت خواهی و ابراز پشیمانی می‌کنه و شرمندگیشو ابراز می‌کنه...واقعا موندم آدم می‌تونه دلشو صاف کنه یا نه

امیدوارم برای هیچ کسی حتی دشمن سرم هم چنین اتفاقی نیفته 

عجب بیهوده تکراریست دنیا

تخم مرغ دزده که شترمرغ دزد میشه

شما یه بارشو فهمیدی، شاید شغلش خیانت بوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطشون در چه حد بوده؟ هم رو میدیدن؟

اگه اونقدر شرمندست و پشیمونه بنظرم ببخش اینطوری خودتم راحت تری، یه فرصت دیگه بده درست باهاش حرف بزن و حجت تموم کن بگو اگه یکبار دیگه این اشتباه رو ببینم نمیبخشم و میرم ‌. 

اگه یه باره و جنسی نیست ببخش. برید پیش مشاور . اگه زندگیتو دوس داری البته.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
رابطشون در چه حد بوده؟ هم رو میدیدن؟اگه اونقدر شرمندست و پشیمونه بنظرم ببخش اینطوری خودتم راحت تری، ...

رابطه در حد حرف ...نوازش.....و حتی بحث های فلسفی و سیاسی...کلا شوهر من خیلی عجیب غریبه...تو پیامک ها مظلومانه ....چه سرکار و چه بغل دستم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

حداقل اینجا اختیارت دست خودت هس، شوهرت برات خرج میکنه، طلاق بگیری بری خونه پدرت، شرایطت صدبرابر بدتر میشه، با وجود دوتا بچه، پدر مادرها بعد ازمدتی حوصله خودشون هم ندارن چه برسه دختری که طلاق بگیره و با خودش دوتا بچه بیاره، از طرفی غصه ی خاهرت رو میخورن، بچه هات اونجا راحت نمیشن برا زندگی، مگر اینکه مستقل باشی و توانایی مالی داشته باشی تا بتونی جدا بشی، وگرنه با سیاست شوهرت رو طوری وابسته خودت کن که جز تو، چشماش کسی رو نبینه، حالا ببین رگ خابش چی هس، چون چاره ی دیگه ای نداری فک میکنم 

رابطه در حد حرف ...نوازش.....و حتی بحث های فلسفی و سیاسی...کلا شوهر من خیلی عجیب غریبه...تو پیامک ها ...

اها یعنی پس حضوری هم رو ندیده بودن؟

خودت بهتر میشناسیش، اگه حس میکنی راست میگه و پشیمونه ببخش تا حال خودت هم بهتر بشه 

حجت اتمام کن تا دفعه بعد مردد نباشی توی جدایی

کسی که روی بقیه غیرت داره و حساسه بجز زن خودش ببخشید حروم... دس مخصوصا اگه خیانت کنه داریی داره بکش ...

چند سال پیش نصفشو گرفتم البته کلا هم زیاد نبود .ولی خودش داد .یک زمین از پدرش به ارث رسید همون موقع بهم داد .

عجب بیهوده تکراریست دنیا