سلام
من خیانت همسرم رو به چشم خودم دیدم منتها یک سری ملاحظاتی هست این وسط
اول اینکه همسر من با اون طرف رابطه کامل نداره.چطوری بگم رابطه ج ن س ی ندارند و اینو کاملا مطمعنم
و بعد اینکه محاسن بیشماری داره.خیلی دلسوز و مهربونه.نه نسبت به من فقط بلکه نسبت به همه.خیلی دست به خیر و بخشنده س.هنرمند هست و خداشاهده ده درصد دستمزدش رو که همیشه به نیازمندا می بخشه واکر مورد اضطراری هم ببینه خیلی بیشتر.که من هم مخالفتی ندارم.بسیار احساساتی هست .بسیار خوش بینه... متاسفانه من بعد از ازدواج فهمیدم که حساسیت عجیبی به خانمهای دندون خرگوشی داره.و درمقابلشون ضعف نشون میده .و از روابط جنسی هم به شدت متنفر...خداشاهده بدون اغراق میگم .فقط عاشق عشقبازی هست...من زیاد اهل تایپیک نیستم و الان حدود یکماه و نیم شاید هم بیشتر متاسفانه متوجه این قضیه شده م.و الان هم خیلی احساس شرمندگی داره.من نصف مهریه م رو چند سال پیش گرفتم و بقیشو حلالش کردم.دوتا بچه دارم یکیش چهار سال دختره یکیش چهارده سال پسره.خواهرم هم قبلاً طلاق گرفته.اصلا نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم و همش این تصور رو دارم که از کجا معلوم دوباره به دندون خرگوشی دلشو نبره.از طرفی هم خواهر مطلقه دارم...توروخدا قسمتون میدم بدون هیچ حاشیه سازی و تمسخر و غیره بهم بگید دور از جون شما دور از جون شما هزار بار اگر جای من بودین چکار میکردین....همیشه قبل از خواب در حالیکه پیش هم حتی باشیم با پیامک معذرت خواهی و ابراز پشیمانی میکنه و شرمندگیشو ابراز میکنه...واقعا موندم آدم میتونه دلشو صاف کنه یا نه
امیدوارم برای هیچ کسی حتی دشمن سرم هم چنین اتفاقی نیفته