2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست

همین ک رابطه جنسی نداره خوبه خواهر

خب بعضی ادما هستن از یه نوع مدل بدن خوششون میاد شوهرشما دندون خرکوشی خانوما دوست داره واهل رابطه هم نیست دست ودلبازهم هست

بهترن مراعات حالش کنی  خودتو بکشون سمت خودت 

دلش کینه ای نیست شما وبچه هام دوست داره 

همین ک احساس خوبی نسبت ب شما وبچه ها داره  خوبه 

حالا دلش خوشه ب این خانومای دندون خرگوشی شما هم  زیاد بهش گیرنده یه مدت ک گذشت دیگه سیرمیشه ازاینا 

فک نمیکنم خیانت ازنوع بدش داشته باشه چون توحس رابطه نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یعنی پس حضوری هم رو ندیده بودن؟خودت بهتر میشناسیش، اگه حس میکنی راست میگه و پشیمونه ببخش تا حال ...

عزیز مشکل اینه که با خانمهای دندون خرگوشی....الان یکجوری شده که مثلاً لیلا حاتمی رو تو تلویزیون میبینه از خجالت نگاه نمیکنه و خودشو سرگرم کار دیگه می‌کنه ...واقعا خجالت زده س

عجب بیهوده تکراریست دنیا

عزیز مشکل اینه که با خانمهای دندون خرگوشی....الان یکجوری شده که مثلاً لیلا حاتمی رو تو تلویزیون میبی ...

وا چقدر عجیب یه همچین چیزی ندیده بودم تابحال

دندون خرگوشیا زیاد نیستن بنظرم حواستو جم کن حداقل اینطوری میدونی باید حواست ب کیا باشه دور ورش😬

راستی فقط در این حد بگم از بابت اینکه خیانتش ج ن س ی نیست کاملا مطمعنم...کاملا...اصلا به جورایی بسیار سرد مزاجه.بجز اعتقاداتش که محجوبه...شاید اگر خواهر تو خونه نداشتم ول میکردم میرفتم یا اینکه دخترم اینقدر بهش وابسته نبود .خیلی وقتا دخترمو حتی سرکار میبره و با لباس رنگی بر می‌گردونه...نمی‌دونم واقعا

عجب بیهوده تکراریست دنیا

وا چقدر عجیب یه همچین چیزی ندیده بودم تابحالدندون خرگوشیا زیاد نیستن بنظرم حواستو جم کن حداقل اینطور ...

آناهیتا همتی ...لیلا حاتمی...تو این مایه ها...نه اون جوری خرگوشی بلند...الان اینقدر حساس شدم بخدا زن این شکلی میبینم حالم بد میشه اوایل ازدواج حتی گاهی من خودم صداش میکردم بیا آناهیتات اومد!!حتی تو مسواک زدن هم بود میومد...ولی حالا.‌‌

عجب بیهوده تکراریست دنیا

الله واعلم وقتی خانومش میگه نداره حتما خودش میدونه دیگه

عزیز

اینکه میگم الان حسن که نیست عیب هم هست چون شبیه دیوانگی و حماقته...ببین حتی صحنه جفت گیری مرغ و خروس رو بهم میزنه  خداشاهده...با عصبانیتا...می‌دونم طبیعی نیست 

ولی خیلی با حجب و حیاست.ولی نمی‌دونم چه عشقیه نسبت به این مدلی ها داره.دندون مهستی ایده آل ترین هست براش...دندونی که بدون لبخند زدن هم پیدا باشه و نه فقط دندون های جلوش

عجب بیهوده تکراریست دنیا

همین ک رابطه جنسی نداره خوبه خواهرخب بعضی ادما هستن از یه نوع مدل بدن خوششون میاد شوهرشما دندون خرکو ...

همش از این میترسم نکنه قبلاً هم با این مدلی ها....و این یکیشو من فهمیدم...امیدوارم هیچ زنی داغ خیانت نبینه که خیلی کمرنگ تر از داغ فرزند نیست اونایی که تجربه کردند می‌دونند چی میگم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اسی چجوری خیانتشو دیدی؟تونستی دوربین کار بذاری؟وانمود کردنت ب خیانت نتیجش چیشد؟

نه عزیز ...من با یه روش منحصر به فردی تونستم .اومدم تو نی نی سایت گفتم دوسه نفر از آدمهای همیشه در صحنه منو متهم کردند به دروغ گفتن...تایپیک هم ترکید.و اتفاقا خوب که ترکید .عزیز اگر خواستی پی وی بهت میگم چه جوری .دیگه دوست ندارم بحث کیفیتشو باز کنم ولی اینجوری بگم دقیقا با چشم خودم خداشاهده دیدم .کامل کامل...

عجب بیهوده تکراریست دنیا

نه عزیز ...من با یه روش منحصر به فردی تونستم .اومدم تو نی نی سایت گفتم دوسه نفر از آدمهای همیشه در ص ...

من به صورت کاملا محسوس باهاش سرد شدم و جوری رفتار کردم که قشنگ فهمید که فهمیدم منتها نمیدونست از کجا.بعذ با پیامک به صورت غیر مستقیم پله به پله بهش گفتم .و هیچ جوابی آخر کار نداد .و ایموجی شرمندگی فرستاد .چند ساعت بعدش البته.و از اون روز تا حالا حرف زدنش توی خونه فقط شده حرفهای ضروری.معلومه که خیلی خجل هست ولی چه فایذه

عجب بیهوده تکراریست دنیا