2777
2789

کسی هست بچش به غیر از مادر به یکی دیگه هم وابسته باشه؟؟ 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیم چون خیلی اوکجا زیاد میرفت تا بچه بود آره 

بزرگ شد نه

دومی ام مامانم سرشون شلوغ بود پیش مامانم نیود زیاد وابسته نبود 

به مادر شوهرم که دومی تا ۶سالش بود میگفت خاله چون محبت خاصی نمی‌دید 

سلام پسر من خیلی وابسته مادربزرگشه دوسال پیش ایست قلبی کرد مرد پسرم هردوروز یک بار یادش میفته خیلی گ ...

خدا رحمت کنه 

مادرتون یا مادرشوهرتون؟ 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

اولیم چون خیلی اوکجا زیاد میرفت تا بچه بود آره بزرگ شد نهدومی ام مامانم سرشون شلوغ بود پیش مامانم نی ...

اولی تون تا چند سالگی دیگه بهتر شد؟ 

بچم فقط و فقط وابسته ی خودمه و خیلی پشیمونم..‌ هیچ جا نمیتونم یه ساعت بذارم و برم پی کارم.. درسته دو سالشه ولی دو ساله اطرافمون داریم که پیش مادربزرگ یا خاله و عمه می مونن من توی خونه خودم حتی راحت نمیتونم برم سرویس یا گریه میکنه یا باهام میاد پشت در

امان از توصیه های نی نی سایتی که بچه ها رو لوس و وابسته بار آوردیم 

بچم فقط و فقط وابسته ی خودمه و خیلی پشیمونم..‌ هیچ جا نمیتونم یه ساعت بذارم و برم پی کارم.. درسته دو ...

منم بچم قبلا خیلی وابسته بود ولی الان بهترشده

وابسته نیست ولی پیش مادر همسرم میمونه خدا رو شکر

مثل امروز که من مریض شدم و پیش ایشون بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊