2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده آیا

195 بازدید | 10 پست

من از همون دوران آشنایی یچیزایی حس کردم از خانواده شوهرم ک دخالت میکنن و مهربون و دلسوز نیستن و فقط میخاستن برای ما خرج تراشی کنن همه چیو مینداختن گردن ما ولی خودشون هیچکاری نمیگردن انگار ما عروس گرفته بودیم ن اونا 

ولی میگفتم شاید من اشتباه برداشت میکنم 

خود شوهرمم برای آشنایی میرفتیم بهش تعارف زدم من حساب کنم میخاستم ببینم چی میگه دیدم هیچی نگفت من پیاده شدم رفتم خریدم اومدم !!!

یا ی مغازه رفته بودیم دو روز قبل عقد ی شال دیدم اصلا کارتشو درنیاورد حساب کنه عقد وایساده بود 

آرایشگاه رفتم جز ناهاری ک خانوادم خریده بودن هیچی برام نیاورد حتی ی آب معدنی 

کلا ی سری چیزای اینجوری دیدم از خاهرشم همینطور خساست داشت و مداخله گر بود در حدی ک گیر داده بود با فلان آهنگ برقصین 

ی خاهر کوچیک هم داشت ۱۰ ساله ک از اول تا آخر ایشون بیخ ریش من بود تو این چندسال خود شوهرمم میدونست خودش و خانوادش مقصرن همش تیک کنایه طعنه منم اشتباهم این بود شوهرم ک اذیت میگردم بهش میگفتم من اینه همه همه چیو تحمل میکنم خودتم اذیتم میکنی آخه کتک اینا میزد حرصی میشد 

الانم درخواست طلاق داده میگ چون خانوادم اذیتت میکردن میومدی ب من میگفتی خدا شاهده تو این سه سال سرجمع ۵ بار هم نگفتم رفتارای خانوادش و بهش آخه چیکار. میگردم آروم میگفتم ک بره باهاشون صحبت کنه اصلا انگار ن انگار درک نمیگرد چقد دارم آسیب میبینم ازشون 

با همشون مهربون بودم با پول جیبی ک بابام میدادم همه مناسبتا برای خانوادش کادو میخریدم همیشه دست پر میرفتم خونشون شیرینی و دسر و غذا و ولی خودش هیچییییی

بعضی وقتا ک ماشینش دستش نبود میرفتم دنبالش ماشین میدادم دستش بیرونم میرفتیم دو باری اون پول کافه رستوران و میداد بار بعدی من حساب میکردم هیچکاری برام نکردن حتی لوازم آرایشی بهداشتی هیچی هر چیم ک لباس چندتا تیکه خریده بودن منو از خونم انداختن بیرون.و خاهرش رفته ورداشته حتی لباسایی ک خانوادم خریده بودن

با این اوضاع حق و حقوقتو بگیر و تمام،تا کی اینجوری زندگی کنی آخه..

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یه ذره غزور و عزت نفس نداری؟ الان میخوای برگرده این آقا؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خداروشکر کن شوهرت درخواست طلاق داده حالا دنباله این نباش حق داشت برو خداروشکر کن وگرنه زندگیت جهنم میشد

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اینقدر حرصم میگیره از همچین تاپیکایی

متنفرم از زنی که خودشو انقدر پست و خار میکنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا