2777
2789
عنوان

کیا مثل من بعد عمل بینی زیبایی و جذابیت قبلیشون رو ندارن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 28 پست

یبار به پزشک به یکی از مراجعه کننده ها گفته بود بینیت عمل کن فاصله لب و بینیت خیلی تو ذوق میزنه اونو درست کنی فلان مشکل چشمت اونوokکنی فک رو باید فلان کنی و ....الی آخر...منصرفش کرده بود اصلا دست به صورتش نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم به خودتون اینجوری نگید. لعنت به این عملهای مزخرف که اعتماد به نفس دخترا و زنا رو نشونه گرفتن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

سلام ایام ب‌کامعزیزم منم خیلی از جراحی بینی‌م راضی نیستم حس می‌کنم چشام گود افتاده و سنمم بیشتر نشون ...

چن وقته عمل کردی 

واینکه مگه درمانی نبوده چطور تغییر شکل داده؟

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

استارتر الان راضی ؟منم بینی جدیدمو دوست ندارم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بقیه بیجا میکنن دربارت نظر میدن. وقتی خودت میگی زشت شدم نامتناسب شدم و اعتماد بنفس نداری بقیه هم به ...

چقدر تو آرامبخشی چقدر انرژی مثبتی چقدر مهربونیی...شدیدا به اطرافیانت به خاطر داشتن تو حسودیم شد