2777
2789

همون که میگه فلانی چند سال عقد کرده و رفته خونه پسره موندگار شده و حالا میخوان عروسی بگیرن و استارتر زورش داشت کادو بده کاربرا بهش گفتن چیزایی که میگی به خودشون مربوطه ربطی به عروسی گرفتن نداره برگشته میگه یعنی واقعا دختره دو ساله طبقه بالا مادر شوهر داره درس میخونه ؟؟؟؟؟

یعنی رابطه جنسی بقیه اینقدر براش مهمه 😳😳😳😳😳

مگه باید بیان از شما اجازه بگیرن؟؟؟؟

اینجا یه چیزایی آدم میبینه و میخونه

اون یکی تاپیکه خواسته برای داداشش سوپ ببره عروسشون گفته نیار بعد کاربرا ریختن سر استاتر میگن خوشیرینی نکنو فلان عروستون خودش بلده سوپ بپزه 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من از اون دید نمیبینم ولی عروسی میشه بگیم فلسفه جشن آغاز زندگی مشترک و دونفره هست دیگه اخه زندگی رو شروع کردن دیگه جشن خیلی معنا نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اینجا یه چیزایی آدم میبینه و میخونهاون یکی تاپیکه خواسته برای داداشش سوپ ببره عروسشون گفته نیار بعد ...

خیلی بدجنس شده 

مردم...

خوب برادرشه

چرا قضاوت های وحشیانه ای می‌کنه...

معجزه شکر گزاری...

ن عامو اون اصلا مشکلش بکارت نبود منظورش این  بود دختره سر  خونه زندگیش رفته شوهرش و خانواده شوهرش خوب بودن حمایت اش کردن حالا میخوان براش جشن بگیرن منم حسودم دارم‌میترکم از حسادت چون دوست داشتم‌جای اون باشم چون حسودم چون دلم سیاهه چند وقت دیگم یه طلسم  بد براش میگیرم در به درش میکنم چون ذات ندارم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان عروسیا چشم و هم چشمی شده شوهر هم کم پیدا میشه ملت حسادتشون ریشه ای میشه بهانه هم فراوان

وگرنه چیزی ک من از جامعه دارم  میبینم حدود ۷۰دزصد دختر ۱۷ ساله ب بالا با پارتنرشون دارن زندگی میکنن حتی نامزد هم نیستن حتی 

وای الان خوندم چقدر چرت گفته حالم بد شد

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤