2777
2789
عنوان

کلاس نقاشی آری یا خیر

913 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. من میخوام دوتا دخترام رو بفرستم کلاس نقاشی. دخترام یکیشون دوم ابتدایی هست اون یکی پیش دبستانی. این شهری که من هستم هزینه نقاشی بالاست ماهی 90 هزار تومن. بنظرتون خوبه که ثبت نامشون کنم یعنی برای آینده و بطور کل کلاس خوبی هست برن یا نقاشی یاد گرفتن بی فایده هست. خودشون علاقمند هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گذاشتن کلاس زبان یا زیاصی ک علاقه نداشته باشن فقط خرج اظافس ولی اگه نقاشی رو دوست دارن حداقل یه هنری یاد گرفتن

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

الان به نظرم زوده یه کمی بزرگتر بشن بعد برن بهتره.البته اون موقع هم فقط به خاطر اینکه علاقه دارن وگرنه که هیچ فایده ی دیگه ای نداره همش دلیه  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

عااااالیه ب نظر من 

تا میتونی از الان دختراتو ی هنرمند واقعی کن حالا نقاشی عکاسی موسیقی رقص حتی آشپزی ب فکر درسشونم باش 

بعد ها ک بزرگ شن اعتماد ب نفس بالایی خواهند داشت و قدردان داشتن مادر آگاهشون

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           
عااااالیه ب نظر من  تا میتونی از الان دختراتو ی هنرمند واقعی کن حالا نقاشی عکاسی موسیقی رقص حت ...

بله خودم هم حرف شما رو کاملا قبول دارم منتها نمیدونم نقاشی بدردشون میخوره یا نه نظرتون چیه؟

الان به نظرم زوده یه کمی بزرگتر بشن بعد برن بهتره.البته اون موقع هم فقط به خاطر اینکه علاقه دارن وگر ...

نه زود که نیست چون قبلا یک ماهی گذاشتمشون خیلی رو نقاشی کردنشون تاثیر مثبت داشت. اینجایی که الان میخوان برن تخصصی هست

بله خودم هم حرف شما رو کاملا قبول دارم منتها نمیدونم نقاشی بدردشون میخوره یا نه نظرتون چیه؟

آینده ی شغلی منظورتونه؟؟

اگه آره بی نصیب نمیمونن چون فقط ب نقاشی نمیخواین بسنده کنید در آینده رشته ی تحصیلیشون هم هست ک مهمه 

مثلا زبان انگلیسی رو کسی ک میره رشته شو میخونه من درک نمیکنم چون میشه با کلاس رفتن هم مدرس شد و کسل درآمد کرد 

کلا نظر من اینه باید چپ دخترا رو از بچگی پر کرد و هرچیزی بلد باشن بازم کمه البته ن طوری ک بچگی شو ازش گرفت 

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست