2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

247 بازدید | 40 پست

رفتم آزمایش دادم یک ساعت و نیم از بیداریم گذشته بود اون موقع هواسم نبود مسئولش پرسید دوساعت گذشته گفتم اره😑😑یعنی ممکنه اشتباه باشه جواب؟

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مخفف آزمایش تو برگه جواب زدهAMH

ذخیره تخمدانه 

از این یکی اطلاعی ندارم متاسفانه 🥲🫰🏻

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یکی دیگم tsh

تیروئید و پرولاکتین چندان تاثیر نمی‌ذاره 

اما ذخیره تخمدان نمیدونم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

تیروئید و پرولاکتین چندان تاثیر نمی‌ذاره اما ذخیره تخمدان نمیدونم

اصلا هواسم به ساعت نبود🥲🥲🥲

تیروئید و پرولاکتین چندان تاثیر نمی‌ذاره اما ذخیره تخمدان نمیدونم

من ۹ ماه اقدام بارداری داشتم نمیشد رفتم دکتر این آزمای ش نوشت گف سوم تا پنجم پریودی برم هزینش شد ۲ملیون و صد😐

عکس رنگی ام دارم روز ۸ پریودی باید برم 

من ۹ ماه اقدام بارداری داشتم نمیشد رفتم دکتر این آزمای ش نوشت گف سوم تا پنجم پریودی برم هزینش شد ۲مل ...

تنبلی تخمدان داری؟

من تنبلی دارم

پنج سال اصلاح سبک بودم 

البته اون پنج سال اقدام نبودم 

میدونستم که می‌خوام بچه دار بشم 

شروع کردم به اصلاح سبک 

ک وقتی خواستم بشه 

حدود چند ماه بعدش شد

فک نکنم نیم ساعت اینور اونور مهم باشه

امیدوارم اخه تو نت زده سه ساعتم بیشتر نگذشته باشه از بیداری

من ۹ ماه اقدام بارداری داشتم نمیشد رفتم دکتر این آزمای ش نوشت گف سوم تا پنجم پریودی برم هزینش شد ۲مل ...

هزینه ها خیلی بالاست 

منم همش چکاپ میرفتم 

و البته میرم 

و سونو 

همش هزینه های زیاد 

با وجود بیمه

تنبلی تخمدان داری؟من تنبلی دارمپنج سال اصلاح سبک بودم البته اون پنج سال اقدام نبودم میدونستم که می‌خ ...

رفتم سونو گفت تنبلی نداری ولی من از زمان اقدام پریودی هام نا منظم شده اکثرا عقب میندازم ته تهش ۵ روز این بار استرس داشتم دوروز جلو افتاد نمیدونم چه مرگمه شوهرمم آزمایش داد مشکلی نداشت

راستی 

فعلا تا اقدامی 

و از اون ور ان شالله باردار بشی و زایمان 

بیمه تکمیلی خیلی خیلی کمکت می‌کنه

بنظرم بیمه تکمیلی بگیر

برای زایمان باید سه ماه قبل بارداری بیمه تکمیلی داشته باشی 

حتی اگه سزارین اختیاری تو بیمارستان خصوصی باشی ی هزینه ای رو میدن برات 

من نتونستم استفاده کنم