2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست
رفتم سونو گفت تنبلی نداری ولی من از زمان اقدام پریودی هام نا منظم شده اکثرا عقب میندازم ته تهش ۵ روز ...

شاید پرولاکتین بالاست . همه این آزمایش و عکس های که گفتی منم رفتم . پریود نامنظم داشتم . پرولاکتین و استروژنم بالا پایین بود دارو خوردم ۵,۶ ماه بعد طبیعی حامله شدم

راستی فعلا تا اقدامی و از اون ور ان شالله باردار بشی و زایمان بیمه تکمیلی خیلی خیلی کمکت می‌کنهبنظرم ...

ما بیمه تکمیلی داریم فقط ۱۷۰ ازم پول گرفتن الان ولی الان نگران اینم اول صبحی پاشدم اومدم ساعت اشتبا کردم 

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پرولاکتین بالاست . همه این آزمایش و عکس های که گفتی منم رفتم . پریود نامنظم داشتم . پرولاکتین و ...

تو رو خدا بگو عکس رنگی چطوریه باید قبلش چیکار کنم منطقه ما دکتر خوب نیس ویزیت آنلاین شدم واسم عکس رنگی نوشت

رفتم سونو گفت تنبلی نداری ولی من از زمان اقدام پریودی هام نا منظم شده اکثرا عقب میندازم ته تهش ۵ روز ...

عادیه بخاطر استرسه 

درصورت سالم بودن زن و مرد شانس بارداری در هر ماه ۲۵درصده 

پس انرژی منفی نده 

استرس نداشته باش 

سبک زندگی رو درست کن 

از هر دارویی بهتر عمل می‌کنه 

و تقویتی ها رو بخور 

به اونی هم که میگه ماه اول اقدام شد اعتماد نکن چون ۹۹درصد دروغ میگن 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ما بیمه تکمیلی داریم فقط ۱۷۰ ازم پول گرفتن الان ولی الان نگران اینم اول صبحی پاشدم اومدم ساعت اشتبا ...

خب خوبه 

برای اونا تا جایی که می‌دونم مشکلی نیست

ان شالله ب زودی مامان بشی و بارداری شیرینی رو تجربه کنی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عادیه بخاطر استرسه درصورت سالم بودن زن و مرد شانس بارداری در هر ماه ۲۵درصده پس انرژی منفی نده استرس ...

عکس رنگی بهم میگی چطوریه ؟

خب خوبه برای اونا تا جایی که می‌دونم مشکلی نیستان شالله ب زودی مامان بشی و بارداری شیرینی رو تجربه ک ...

دلم واسه شوهرم بیشتر میسوزه عاشق بچه هست و هرماه ناامیدش میکنم

عکس رنگی بهم میگی چطوریه ؟

اول یه ماده مایع مخصوص (رنگ) رو با یک لوله باریک از دهانه رحم وارد رحم می‌کنن.

این مایع از رحم عبور می‌کنه و اگر لوله‌های رحمی باز باشن، به داخل شکم میریزه.

هم‌زمان چند عکس رادیولوژی گرفته میشه.

دلم واسه شوهرم بیشتر میسوزه عاشق بچه هست و هرماه ناامیدش میکنم

نگران نباش 

اونم باید این چیزا رو بکشه بلکه قدر پدر شدن رو بدونه 

مطمئن باش هر بازی که نمیشه دلیل آماده نبودنتونه

اول یه ماده مایع مخصوص (رنگ) رو با یک لوله باریک از دهانه رحم وارد رحم می‌کنن.این مایع از رحم عبور م ...

درد ناک نیست؟

نگران نباش اونم باید این چیزا رو بکشه بلکه قدر پدر شدن رو بدونه مطمئن باش هر بازی که نمیشه دلیل آماد ...

شما چقد بعد اقدام باردار شدی مشکلتون چی بود

درد ناک نیست؟

شبیه به پریوده...

شاید کمی دردناکتر 

اما نترس و استرس نگیر وگرنه دردش برات زیاد میشه

شبیه به پریوده...شاید کمی دردناکتر اما نترس و استرس نگیر وگرنه دردش برات زیاد میشه

اگه لوله بسته باشه یا چسبنده بازش میکنه؟؟کلا برای چی گرفته میشه این عکس؟

شما چقد بعد اقدام باردار شدی مشکلتون چی بود

توضیح دادم برات

تنبلی تخمدان شدید

از ۱۶سالگی بهم گفتن 

هیچ وقت پریود منظمی نداشتم

اگه لوله بسته باشه یا چسبنده بازش میکنه؟؟کلا برای چی گرفته میشه این عکس؟

آره عزیزم 

دقیقا برای اینکه بفهمن لوله ها باز هستن یا ن