2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
عزیزم اگر بنده خدا همسرت داره وام میگیره ، خوب سند باید بنام اون باشه وگرنه وام بهش نمیدن ، در واقع ...

خودشم همینو میگه 

گفت دروغ ندارم بهت بگم که ..قولنامه رهنه اونجا میشه همچین چیزی گفت منظورش این بود دست اونا میمونه

گقت آزاد شد میزنم اسمت ولی تا ۳۶ماه نمیشه تا وام تموم بشه 

بعد اینم بگم خونه قولنامه ای گرفتیم سند دار نیست 

سند و قولنامه که فرق نمیکنه نه؟؟

آخه شما گفتید سنددار 

ممنون میشم جواب بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظارت بیجا نیست اگر البته نصف پول خونه رو داده باشی بله چرا نباید به نامت نباشه؟ اصلا تو همچین شرایطی نیاز نیست خانم اعتراض بکنه و به زبون بیاد مرد اگهمرد باشه و به فکر زنش و آینده غیرقابل پیش بینی باشه اتوماتیک این کار رو می کنه وقتی خانم پول گذاشته وسط باید به نامش زده بشه این ربطی به خوب و بد بودن مرد یا مشترک نبودن زندگی نداره حق خانم و جلوگیری از احتمالات بد آینده ست. ولی نه اگه با دادن یه مبلغ کم بخوای نصف خونه رو بگیری اینم درست نیست توقع بیجایی هست و همه مردا این کار رو نمی کنن. چرا هستن من دیدم مردایی که کل زندگیشون همینجوری بی دلیل به نام زنشونه ولی اینکه بگی حتما باید اینطوری باشه نه به نظر من 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بنظرم اون زندگی زندگی هست که نه آدم از اینکه مالشو به نام همسرش کرد بترسه نه از اینکه همسرش مالو بنا ...

تعریفشان از  زندگی  فقط و‌فقط براساس منافع خودتون هست و پرتوقعانه ...شریک‌زندگی رو‌عابر بانک میبینین و تمام !!!!!!

چه تضمینی وجود داره مرده اموال خانم برنداره و‌بره؟!اصلا یروز آقا فوت کنه تکلیف اموال خانم چی میشه؟کلی میراث خور پیدا میکنه من جمله مادر پدر آقا 

زندگی مشترک باید جایی باشه برای پیشرفت و آرامش آدم نه گرو کشی مالی و‌خودخواهی!!!!

شما دوست نداری اموالت بنام همسرت باشه  طبیعتا خانمم دوست نداره اموالش بنام شوهرش باشه آدم زنده وکیل وصی نمیخواد!!

اون زندگی که مرد سر یه تیکه سند که حق قانونی اخلاقی و انسانی زن هست گارد داشته باشه با هزار و یک بهانه اون مرد برای زندگی نیومده برای سرمایه گذاری اومده!

برعکس و‌متقابل حرفتون م‌قبول دارین ؟خانم بگه زندگی اگه زندگی باشه ازاینکه من اموال شوهرم بزنم بنام خودم نه میترسه نه ناراحت  میشه چون من بزرگ ترین سرمایه م که عمر و جوونیم هست رو پای این مرد گذاشتم!یا فقط یه طرفه برای خودتون قبول دارین؟

شما خونه بنام خانمم باشه توش زندگی می‌کنین اگه واقعا قصدتون زندگی باشه یه تیکه سند چی از شما کم میکنه؟!

درضمن اکه دختر یا خواهر خودتونم باشه نظرتون همینه؟

دوست دارین اموالی که از شما یا پدرتون بهش میرسه بنام داماد باشه؟؟؟

بعدم خودش گفت خونه یک ودویست بوده پول ایشون ۴۰۰ 

اصلا گیریم باشه نیم دونگ ....پولش هست سرمایش هست حقش هست بنامش باشه

میتونه این پولو جای دیگه سرمایه گذاری کنه بنام خودش 

تامین مسکن م که وظیفه خانم نیست همین کمکم لطفا نه وظیفه 

جواب سوالارو بدین

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اصلا منظور حرف منو فهمیدی؟چراچرا راه انداختی؟ بعدم‌میگی اموال خودشون، استارتر غیر از ۶۰ تومن که پول ...

پول وامشم داره میده کلا میشه ۴۰۰ تومن!!

بعدم چه ۶۰ تومن باشه چه ۶۰۰ چه ۶میلیارد حق طبیعیش هست وقتی پولی میذاری بنام خودش باشه یا همسرش به نرخ طلا با ضمانت پس بده 

همون ۶۰ تومنم راحت به دست نمیاد چرا باید پایمال بشه 

ولی مشکل اینه اسی داره ۴۰۰ از خونه ۱و خورده ای میده

خودشم همینو میگه گفت دروغ ندارم بهت بگم که ..قولنامه رهنه اونجا میشه همچین چیزی گفت منظورش این بود د ...

وقتی سند نداره چی به نامت بزنه؟ 

تازه قولنامه ای حتی اعتبار اسم صاحب اصلی رو هم نداره چه برسه به اینکه به نام تو کنه

تعریفشان از زندگی فقط و‌فقط براساس منافع خودتون هست و پرتوقعانه ...شریک‌زندگی رو‌عابر بانک میبینین ...

آفرین خوشم اومد.اکثرا میگفتن چطوری آقا اعتماد کنه،نصف دنگ بزنه ب اسم خانوم.خانوم توقع زیادی داره.

خب بنده خدا،خانوم چطوری اعتماد کرده60ت داده،باز وام رو هم بده،وقتی هنوز یکساله با یه آقایی آشنا شده،و آقا قول داده پول بدی سه دنگ میزنم بنامت ولی دبه کرده،هنوزم توقع داره خانوم وام رو هم بده،با این بدقولی ای ک کرده.

بعضی خانوما عجیب زن ستیزن،منتهی ب سبک مدرن. راجع ب جهیزیه وسیسمونی ک زن میخواد بده،سکوت میکنن،وظیفه زن میدونن،مخصوصا سیسمونی ک خیلی زور داره.

استاتر از کجا معلوم شوهرت وقتی وام رو ازت گرفت مجددا بد قولی نکنه؟ 

آفرین خوشم اومد.اکثرا میگفتن چطوری آقا اعتماد کنه،نصف دنگ بزنه ب اسم خانوم.خانوم توقع زیادی داره.خب ...

مرد سالم هیییچ وقت چشمش دنبال این نیست به هرررر بهانه ای اموال زنش بنام خودش بزنه ولاغیررررررررر

ببین عزیزم من کار به خونه و این داستانا ندارم ولی خیلی اجازه ی دخالت به کسی نده منم سر دخالت های بابام طلاق گرفتم اون موقع فکر میکردم کار بابام درسته ولی الان میفهمم چقدر اشتباه بوده خودت برای خودت تصمیم بگیر حتی اگه اشتباه باشه، البته این نظر شخصی منه بازم خودت صلاحت رو میدونی(:

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

اعتراض نکردی؟؟الان چجوری روش میشه تو روت نگاه کنه؟نگفتی حقت برگردونه یا معادل ش پول؟

چرا هرکاری بگی کردم تنها کاری ک میتونستم بکنم این بود که جهازمو پس ببرم خودش مجبور شد وسایل بخره واس خونه

منم وسایلای خودمو فروختم تبدیل به طلا کردم شد برام پس انداز ک شوهرم خبر نداره

واسه طلاها یه رسید گرفته بودم خیر سرم که اونجا طلا فروشه ننوشته چند گرم طلا بوده کلا ۶۰میلیون شده بود ک خب الان پولی نیس

نباید میگفتین. شوهرت نبایدمیگفت. مگه سند به اسم هرکی باشه نون اب میشه واسش. امان ازین افراد

نه اینا میگن مالت به نام زنت نکن زن جمع می‌کنه می‌ره یا میگن زنت از دست میدی اگه مال به نامش کنی از این حرفا

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
فقط شوهرم توی ماشین بود داشت میرفت سر کار برای اینکه نزنه به ماشین روبه رویی پیچید طرف دیگه، راه خیل ...

خداروشکر کنم دور از جون شما پدر شوهرم یه موتوری اومد رو دستش خواست به اون نزنه کشید اون طرف با یه ماشین دیگه شاخ به شاخ شد متاسفانه کشته شد

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐