2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوباره پیوند کنه مگر پیوند نکرده عزیزم

پیوند تا یه چند سال جواب میده بعد از اون جواب نمیده عمل مجدد هم احتمالش کمه بار دوم بگیره تازه پولش هم زیاده ۱ و ۲ میلیارده‌ مامانم بعد ۱۸ سال پیوند کلی بیماری مثل کبد قلب فشار خون چربی پیدا کرده که بدنش ضعیفه

والا دیگه نمیدونم چی بگم هر چی میگم یه چیزی میگی مبارزه نیست که دوتفر ازدواج میکنن بخاطر مال و منال ...

چرا شما جمله ساده رو متوجه نمیشی؟!😑

دقیقا  این گروه از مردا بخاطر مال منال ازدواج میکنن 

مردی که دنبال اینه با پول همسرش  خونه بنام خودش بخره  دنبال زندگی نیست  دنبال سرمایه جمع کردنه 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ای بابا بیخیال 

شوهر من حتی به نام خودش هیچی نزد هیچوقت میزد بنام خانوادش و حداقل نمیزاشت استفاده بکنیم!! رنگشم نشونم نمیداد!!!!!!!میگفت هیچی ندارم 

اخرشم براحتی گفت برو از زندگیم نمیخوامت

ببین من شوهرم ی پولی داد برادرش زنک زد وکیل گفت می‌تونم شکایت کنم مدرک ندارم گفت مادر خواهرم شاهد گف ...

چقدر حرکت بین زن و شوهر کم شده! چقدر ارزش زندگی کم و ارزش پول زیاد شده! آدم از تعجب شاخ در میاره!

چرا ناراحت میشین؟

واقعا درکش سخته؟

مثل همین که مرد همه چی بهه نامش باشه همینقددر بده که زن همه چی رو بنامش بزنه‌هر دو غلطه.

مگه همه زنا زن زندکی هستن؟ از کجا معلوم فردا پسرو بیرون نکنه از خونه؟ وبرعکس.

یاشاسین آذربایجان💓✌

عزیزم اگر بنده خدا همسرت داره وام میگیره ، خوب سند باید بنام اون باشه وگرنه وام بهش نمیدن ، در واقع سند بنام خودشو باید بذاره وثیقه وام.

60تومن پول ارزشمندی نیست ، ارزش زندگی مشترک خیلی بیشتر از این حرفها است. هم بده هم قیدشو بزن، دیگه هم بهش فکر نکن. البته انشاءالله که همسرت آدم با معرفتی باشه ، ولی لا اقل امتحان کردی دیگر.