2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست

بعضی مردا وقتی پای به نام زدم میاد وسط ناراحت میشن چون فکر میکنن بهش اعتماد نداری یا پول من پول تو دارین. اما اصلا کوتاه نیا. بزار به اسمت بزنه. ممکنه اوایلش یکم بگه و دلخور باشه اما بعدش یادش میره. 

بهش بگو دور جونت حادثه خبر نمیکنه اگر به زمانی نباشی من خیالم یکم راحته که یک چیزی به اسم خودم دارم. با همین دلگرم میشم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

هم همسرت حق داره چون تازه ازدواج کردین اگه چندسال گذشته بود وصعیت فرق میکرد حتی اگه شاعل هم نبودین تو همه چی باهم شریکین... 

شماهم حق دارین نه بخاطر اون ۶۰ تومن چون پول خاصی نیست بخاطر اون ۳۰۰ که قراره قسطهاش رو خودتون بدین...

پس بهترین راه این بود بخاطراینکه اصلا این بحثاپیش نیاد شما پیشنهاد کمک و پول گذاشتن رو نمیکردین میذاشتین همسرتون باوام و هرجور ک خودش بود جورمیکرد و خونه رو میخرید شماهم وام و پول نقد و طلا دارین بعدازدواج یه پول قابل توجه ک میشد برای عوض کردن خونه پیشنهادمیدادین و اونموقع نصف یا هرچقدر ک اندازه پولتون بود به اسمتون میشد...

تو زندگی مشترک خیییلی نمیشه چرتکه انداخت چون ناخوداگاه بخای نخای بحث و حرف پیش میاد زندگی میشه عین یه معازه تو بازار!!! 

ولی بایه سیاست خاص باید آینده نگری هم کرد چه آقا چه خانم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا 60 تومن انتظار داری خونه بنامت بشه ؟؟؟؟ 

اگر اینقد به همسرتون اعتماد ندارید که 60 تومن رو بهتون برگردونه پس چطور شوهرتون به شما اعتماد کنه نصف خونه که حداقل 3 یا 4 میلیارد میشه بزنه به نام شما؟؟؟ 

۶۰ تومن پول دادی میخوای سه دنگ بزنه به اسمت؟! 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

مثل قضیه من وشوهرم شده

بابام وام برداشته بود شوهرم گفت پول کم داریم بده بما قسطشو میدم که ندادالبته

بعد خونه رو قولنامه ای بود زد به اسم خودش

تااینک زد حامله شدم کوچیک بود اون خونه برامون یه دوخواب سنددار پیدا کردیم خونرو فروختیم چون وامو نمیریخت گفت ۱دونگ میزنم ب اسمت گفتم باشه جهنم بعد گفت طلاهایی ک خریدمم باید بدی چون پول کم داریم رفتیم تو املاک ۱دنگ زد به اسمم حالا بماند ک چقدر مسخرش کردن ک ملت کلشو میزنن یا۳دنگ خجالت نمیکشی ۱دنگ چیه مرد باش واینجور چیزا

اومدیم شیریتی خریدیم رفتیم خونه مادرشوهرم هیچ کدوم خوشحال نشدن فرداش شوهرم گفت سند قبول نمیکنه به اسم دونفر باشه وام میخوایم برداریم باید بزنم اون یه دنگو به اسم خودم.طلاها رو بده بریم ب بابام گفتم گفت بده بره دعوا ننداز توخونه رفته بود سندو زده ب اسم مادرش

ببین الان تواون خونه زندگی میکنما ولی هرروز ناله و نفرینم پشت خانواده شوهرم هست و خواهد بود

چجوری

از همین اول زندگی اینقدر منم تویی داری؟ 

والا عمرو جوونی ادم از همه چیز مهمتره که داره کنار هم میگذره دیگه.

مال و منال میخوای چیکار؟ 

چه فرقی داره به نام کی باشه عزیزم.مهم عشق و محبت همسر ادمه بقیه چیزامهم نیست 

حالا نمیدونم شایدهم طرز فکر مااین بود زندگی کردیم کنار هم خداروشکر راضی هم هستیم .

این نظر من بود مخالفا لطفا ریپلی نکنن مرسی

پدرت چقد بی فکر فتن می کنه بین تون مگه تو اون دارید؟

همون طور که اموال شوهرش برای خودش هست اموال  زنم برای خودش هست 

یعنی چی که نوبت پول زن میرسه باز یمسخره من و‌تو راه میندازین

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

منم شاغلم حقوقمم همش دستشه ولی خونه رو به اسمش خودش کرده میگه اگه جدا بشی نصفش مال توعه منظورش اینه ...

جدا حق توصیف اموال دارین یا فقط همون تنصیف اموال که تو همه عقدنامه ها هست؟

مثل قضیه من وشوهرم شدهبابام وام برداشته بود شوهرم گفت پول کم داریم بده بما قسطشو میدم که ندادالبتهبع ...

اعتراض نکردی؟؟الان چجوری روش میشه تو روت نگاه کنه؟

نگفتی حقت برگردونه یا معادل ش پول؟

بخدا نمیدونم چرا زندگیا اینجوری شده ، همه دنبال اینن که یه چی بکنن از شوهرشون ، من خودم ده بار طلا فروختم برا شوهرم ولی 11بار برام خریده ، هنوز یه بار نگفتم فلان چیو بزن به نامم ، ولی خودش بدون اینکه من بگم کل خونه رو رفته زده به نامم ، زندگیو جمعی ببینید نه فردی ، اونم شوهرتونه و پدر بچه تون ، نه طرف معامله ، خجالت بکشید ، من تموم داراییمو میدم یه تار مو همسرم

اگه من میدونستم مادرشون اینجور اخلاق دارن مطمعن باش حتی. رفت و آمد نمیکردم باهاشون چون اون مادرشوهری ...

شاید حق با تو باشه .ولی این دوره زمونه ادم خواهرشم میخواد از پشت بهش خنجر بزنه

کاربری دست دو نفره ✋️