2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56984 بازدید | 754 پست

والا من میخوام‌ ۷۰گرم طلا بدم اونم طلایی ک شوهرم برام نگرفته ولی یکبارم نگفتم باید خونه رو به نامم بزنی اینحرفا بنظرم معنی نمیده وقتی طرفتو درست انتخاب کرده باشی..خونه ی مشترکه خونه من و تو نداره

۶۰تومن ک چیزی نیست

میگم خیلی فوضول کنجکاوند نه تنها اونا بلکه فامیل شوهرم همینطورند

نباید میگفتین. شوهرت نبایدمیگفت. مگه سند به اسم هرکی باشه نون اب میشه واسش. امان ازین افراد 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من میخوام‌ ۷۰گرم طلا بدم اونم طلایی ک شوهرم برام نگرفته ولی یکبارم نگفتم باید خونه رو به نامم ب ...

همون طور که اموال شوهرت بنام خودش هست اموال شماهم باید بنام خودتون باشه من و تو نداریم هم کلیشه ای بیش نیست 

چرا همسرت نمیگه من و‌تو نداریم بیا کل  دارایی بنام تو؟

زندگی مشترک باید اموالشم مشترک باشه وگرنه میشه کاسبی و مفت خوری ‌.مگه خانم عابر بانکه پول بده مر صاحب سرمایه شه!!!!

خونه بنام شمام باشه همسرت استفاده میکنه پس وقتی گارد داره حتما ریگی به کفشش هست 

شمام خیلی اشتباه میکنی اموالت میزنی بنام مردی که راضی نیست نیم دونگ از اموالش بنام شما بزنه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خدارو شکر خودتون چیزی اتون نشد مال دنیا ارزش نداره

فقط شوهرم توی ماشین بود داشت میرفت سر کار برای اینکه نزنه به ماشین روبه رویی پیچید طرف دیگه، راه خیلی بدی هست خوش ییلاق اگه بشناسی سالهای قبل خیلی تصادفی میداد چند تا همکاراش کشته شدن همون راه اما خداروشکر خدا معجزه کرد حتی یه شکستگی نداشت همسرم اما ماشین له شد که اره فدای سرش

خب زنههاهم مثل مردها حق دارن اموال خودشون بنام خودشون باشه!!چرا برعکس نمیگین؟چرا نمیگین مردا نباید چ ...

اصلا منظور حرف منو فهمیدی؟چراچرا راه انداختی؟ 

بعدم‌میگی اموال خودشون، استارتر غیر از ۶۰ تومن که پول یه یخچال معمولیه چه مال و اموالی داره؟هر وقت مثل شوهره ده سال زحمت کشید بره مال واموالشو به نام خودش کنه هنوز چند ماهه عقدن چه زحمتی تو زندگی پسره کشیده که انتظار داره ۳دنگ خونه بگیره تازه پسره گفته میدم بهت و اینطور الم شنگه بپا کرده و عذا گرفته

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

همون طور که شما مردا حق خودتون میدونین اموالتان بنام خودتون باشه نمیخواین چیزی بنام همسرتون باشه خان ...

بنظرم اون زندگی زندگی هست که نه آدم از اینکه مالشو به نام همسرش کرد بترسه نه از اینکه همسرش مالو بنام خودش زده ناراحت بشه  

مردها با امضای سند ازدواج یک چک سفید امضا میدن به همسرشون که اعتبارش از چک هم حتی بیشتره پس هر چی بنام خودشون میزنن عملا دارن به نام هردوتاشون میزنن 

بعدشم این خانم گفت شصت تومن و یک وام خرد دادن به همسرشون خب کجای ایران خونه قیمتش زیر دو‌میلیارده که نصفش بشه ۳۶۰ تومن؟

فقط خدا
شما شاغلی؟شما پول آوردی تو اون خونه؟ فقط ۶۰ تومن اونم از پس اندازتون. یعنی از پول آقابیخیال بابا چقد ...

وقتی نمی‌فهمید و درست نمیخونید که ۵۰۰ ملیون پول قراره بدم بیخود میکنید هر چرتو پرتی می‌نویسی

از کجا می‌دونی من خونه ام و کار نمیکنم؟

همین الان ک‌تو‌خوابی من ساعت ۵ صبح پاشدم بیام سرکار 

سلام عزیزم بخدا 60تومن خیلی میشه گفت زیاد نیست و خیلی کم نیستبستگی به اعتماد خودت داره بنظرم کسی نزا ...

عزیزم ۶۰ تومن‌پولیه که بهش دادم باهاش وام گرفته الان همون شده ۱۰۰ تومن

۳۰۰هم وام اگه بدم میشه ۴۰۰ تومن

۱۰۰هم طلا بفروشم میشه ۵۰۰

خب این از نظر شما پول کمیه؟

خونه رو خریدیم ۱۲۰۰

بعدم من مشکلم این بود که بابام میگه وامتو نده چون قرار بوده سه دنگ بزنه اسمت ولی نزده چون توی مهریه م س دنگ قید شده 

واقعا درکش سخته؟مثل همین که مرد همه چی بهه نامش باشه همینقددر بده که زن همه چی رو بنامش بزنه‌هر دو غ ...

شما هنوز چیزی نگفته بودی که من درکش کنم.

شما برای اتفاقی که نیوفتاده، ناراحت میشی... من فکر میکنم چنین تصمیمی، زمانی واقعا اتفاق ممکنه بیوفته یک یک زن، در زندگیش دخالت ببینه، عدم پشتیبانی عاطفی ببینه، حس کنه کارگر اون خونه است و لیاقتش با انجام امور منزل باید به دیگران ثابت بشه. 

در صورتی که میشه از ابتدا با یک خانواده خوب ، از همون اول راه، خیلی مسائل رو دوستانه حل کرد و به دختر مردم، به چشم مادر به فرزند نگاه کرد، و اگر اشتباه برخورد میکنه یا به بلوغ لازم فکری ترسیده ، به خواسته های کوچکش بها داد تا حس کنه، عضوی از اون خانواده است .. خیلی وقتها بخاطر قضاوت و حسادت و عواملی که منفی هستن، ما باعث میشیم در دراز مدت یک اتفاق ناخوشایند و حتی تلخ در زندگی برای عزیزانمون رقم بخوره.‌‌ نمیگم مسائل مادی مهم نیست، اما مسائل عاطفی و روحی اشتباه، میتونه فرهنگ یک خانواده و نسل رو تغییر بده 

خدا شفات بده🤣

ان شاءالله عزیزم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ