2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 57008 بازدید | 754 پست

اونو گفته همینجوری الان تعارف کرده 

الان بگی باشه هزار جور بهونه درمیاره

نده پولتو و بجا ۶۰ تومنت تیکه تیکه ازش پول بکش و طلا برا خودت بخر دبگم هیچوقت پولتو نه بگو نه بده!

۶۰ تومن که پول یه دانگم نیست اون نمیزنه 

من قبل ازدواجم باشگاه میرفتم ب صورت مرتب و همیشه..یه خانوم مسنی بود تو باشگاه از اون خوش تیپا... سر ...

همه اینطور نیستن،همسرمنم دستش تنگ بود فقط دوانگشترخرید ویه جفت گوشواره اول عقد،من خونه میخاستم،عروسی هم نکرفتیم،چون میخواستم خونم جای خوب باشه،ولی بعدهاکه دستش بازشد،همه جامو پرازطلا کرد،همیشه هم قدر دانم هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو عقدنامه اون بخش منصف اموال رو امضا نکردهاگه امضا کرده باشه به اسمت بزنه یا نزنه نصف اموال بعد ...

اون در صورتی است که طلاق از طرف آقا باشه 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ی سوال دارم مشتری که بیعانه بده بعد از خرید خونه منصرف بشه باز می‌تونه اون بیعانه رو پس بگیره؟

نه باید ضرر زیان فسخ قرارداد بده که بستگی داره بنگاه چی نوشته

من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

چرا نکنه ؟ حرف اونا باد هواست از خونه و ماشین بگذره که خانواده شوهر حرف نزنن؟!! 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
ببخشید یه سوال اگه به نام شوهرش بود چطوری میگرفتن 😐😐😐😐مگه خواهر برادر سهم دارن ؟یه حرفای میزنید ...

بله خونه اگه به نام شوهرش بود، به جز خواهرم و بچه هاش به پدر و مادرو خواهر برادراشم ارث میرسید. دولت واسه یه سیم کارت مبگفت باید کل وراث بیان امصا بدن تا بزنیم به نام خودتون. اونوقت واسه خونه وراث کشک محسوب میشن؟؟؟؟ چرا فک میکنید من دروع میگم؟؟؟ بنطرتون چی به من میرسه؟ یه کم فکر کنبد لطفا

اموال  بعد از  چه کسانی ؟ طبق قانون مدنی، همسر و فرزندان در اولویت ارث قرار دارند و پس از آن، پدر و مادر و سپس سایر خویشاوندان  ‌ترتیب طبقه وراث صاحب حق می‌شوند

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اسی اگه همین اول کار خواسته باشی به حرف خانواده ات باشی 

بدون ک تو زندگیت شکست میخوری عزیزم

همیشه هرکار که قلبت و دلت میگه انجام بده

زنو شوهر اگه پشت هم نباشن هیچوقت هیچوقت پیشرفت نمیکنن

درسته مردا یکم بیشتر معرفت هستن و بعضیاشون میگن مگع چیکار کردی برامون

ولی مثال برای خرید خونه، خودمون هم داریم داخل اون خونه زندگی میکنیم

خودمونو بچه هامون آرامش داریم

هر سال نمیخواد از این خونه ب اون خونه جابجا بشیم

بنظرم اگر شوهرت خوبه سخت نگیر

کم کم ازش پولتو پس بگیر

من چون روز ب روز پول بی ازش میشه

هروقت ب همسرم پول قرض میدم با طلا باهاش میکنم

مثلا الان ک طلا گرمی 10 تومنه ، بفرض مثال 10 تومن بهش قرض بدم

میگم یک گرم طلا ازت طلبم

هروقت داشت بهم میده

اینجوری هم همسرم کارش راه میوفته هم من ضرر نمیکنم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اسی اگه همین اول کار خواسته باشی به حرف خانواده ات باشی بدون ک تو زندگیت شکست میخوری عزیزمهمیشه هرکا ...

آخ امان از این سایت که ویرایش نمیشه زد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تایپمم هنگ کرده یچی دیگه مینویسم یچی دیگه تحویلم میده🤦‍♀️😂

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

خوبه والا ۶۰تومن پول دادی انتظار داری خونه به نامت کنه اگه اینجوریه مهریتو ببخش خونه رو بگیر چقدر رو داری واقعا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است