2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
اسی اگه همین اول کار خواسته باشی به حرف خانواده ات باشی بدون ک تو زندگیت شکست میخوری عزیزمهمیشه هرکا ...

خدا رحمت کنه امواتتو 🙏🏻 

نمیدونم چرا بعضیا اینجوری میکنن ادم خودشم تو خونه با بچه هاش داره با ارامش زندگی میکنه چه فرقی میکنه به اسم کی باشه. نمیخواد همش به فکرجابجایی باشی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بشین باهمسرت قشنگ صحبت کن این حرفا و موضع گیریها بین شمادوتا رو سرد میکنه بخاطر خونه دارشدن خوشحال باش اگه شوهرت آدم خوبیه مورداعتمادت هست این حرفا نباید بین شما باشه تکیه گاه همدیگه باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمق نشی وامو بدی بهش 

اون 60تومن رو هم پس بگیر

همشو برا خودت طلا بخرنگه دار بعدا طلا  از خونه هم قیمتش بیشتر میشه

این چرندیات که خونه مال هردوتونه رو هم گوش نده 

خونه ماشین  یاهرچی مال اونه که به اسمشه 

نه میگه ۳۰۰ وامتو بدهبابامم میگه نده چون خونه به اسمت نزده من موندم این‌وسط

هر کی وامو بگیره باید قسطشم بده 

شما شاغلی میتونی ماهی ۵ ۶ تومن قسط بدی؟اگه نباشی که میدی بابات

تو زندگی مشترک شوهرت اولویت داره به خانواده ات ،پس بده به شوهرت قسطشم خودش بده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من موقع ازدواج با همسرم مهریه نخواستم گفتم مهریه نمیخوام ولی بعد از ازدواج به کسی نگفت اصلا خونه رو به نامم زد خودمم اصلا نگفتم ولی کلا بهتره نصفش به نامت باشه حداقل الان که همسرم نیست اگه خونه به نامم نبود آواره و کرایه نشین بودم با دوتا بچه🥲

احمق نشی وامو بدی بهش اون 60تومن رو هم پس بگیرهمشو برا خودت طلا بخرنگه دار بعدا طلا از خونه هم قیمت ...

وقتی اینهمه به شریک زندگیتون بی اعتمادید چطور شب کنارش میخوابید ؟چطور تو یه خونه زیر یه سقف باهاش زندگی میکنید؟از همه مهمتر چطور میخوای باهاش بچه دار بشی؟

چطور بهش اعتماد نمیکنی پول دستش بدی ولی اعتماد میکنی ازش بچه دار بشی عجیبه!!!

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه واقعا میخوای زندگی کنی و اونم مرد خوبیهکوتاه بیاماشین رو بعدا بزن بنام خودت بهتر از ۶۰ تومنهچه ب ...

شما گیر شوهر خوب افتادی و خدا را شکر کن. 

ولی یکی مثل شوهر خودشیفته ی من هر چی بیشتر فداکاری کمک میکردیم کم ارزش تر میشدیم و اون پر توقع تر 

جالبه سمت ما همیشه تا نود درصد وام ازدواج رو دادن داماد..خودم و دو خواهرم البته اون موقع وام اینقدر نبود، ولی برای زمان خودش خوب بود بلاخره..دو تا داداشام خانوما داادن بهشون...قسط هم مرد داده

تعجب می‌کنم برای وامی که قراره خود داماد قسط بده شرط و شروط بذاری!!!!

چجوری

دختر همش ۶۰ میلیون دادی....پولت متاسفانه ارزشی نداره که بخای زندگیت رو تلخ کنی.‌‌‌...کل خونه رو چقدر خریدید مگه؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍