2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56987 بازدید | 754 پست
به کسی مربوط نیستولی چراطلاع دادید که چکارکردین؟؟؟

اینا یه آدمهایی هستند اصلا ما هیچی نگم اینا خودشون نمیدونم از کدوم گوری میفهمند شوهرم خودش اهل زن زندگی پشت منه زورشون میاد که چرا پشت زنتی 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره اونی که بخواد زندگی کنه ب این چیزا نیست معمولا اینایی ک اختلاف دارن و بهم شک دارن اینطور میک ...

عزیزم طرز فکر شما اینه و بقیه هم طرز فکر خودشون رو دارن،اگه فرقی نمیکنه به نام زن باشه یا نه و این چیزا مهم نیست پس به نام زن کنن خانم ببینه که واقعا شوهره این چیزا براش مهمه یا نه،اگه تو هر موقعیت جغرافیایی دیگه بودیم که تو ازدواج به زن اندازه ی مرد اهمیت میدادن حرفت قبول بود ولی اینجا هرروز با یه اتفاق جدید مواجه میشیم متاسفانه به هیچ وجه نمیتونی به فردای خودت اطمینان داشته باشی ..

ببخشید منظورتون این بود که ۶۰ میلیون پول دادید و توقع داشتید نصف خونه رو به نام شما بزنه ؟؟من ماشینم ...

یعنی شما میگی به خانم هیییچ کاری نمیکنه تو زندگی و زحمت نمیکشه؟؟؟؟؟

همین غذا و تمیز کردن خونه اگه آقا براش کارگر بگیره و غذا از بیرون بگیره چقدر هزینه داره؟؟؟؟

خب اون کارکرد زن خانه دار هست 

حالا خانم شاغل که فرق داره کلا

میدونی چیه...باید سرشون بیاد تا درک کنن ما چی میگیم.فکر میکنن ما اومدیم پول ب جیب بزنیم و فرار کنیم ...

دقیقا درست میگی عزیزم. باورمیکنی حتی حوصله ی تایپ کردنم ندارم که براشون توصیح بدم. چون حس میکنم موصوعیه که تا وقتش نرسه متوجه نمیشن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببخشید منظورتون این بود که ۶۰ میلیون پول دادید و توقع داشتید نصف خونه رو به نام شما بزنه ؟؟من ماشینم ...

دقیقا منم وقتی می بینم شوهرم دوسال و خورده ای شبا نخابیده تا پول این خونه رو جور کنه شرمم میشه بخام بگم بنام من بزنه اگه دوست داشت ی روز بنامم بزنه دوست دارم خودش برای احترام این کار وبکنه از صمیم قلبش ن با زور وتهدید من

دلت خوشه ها شوهرم منو گرفتنی ۱۷ سال پیش فقط یه پژو داشت ‌‌‌... نخوردم نپوشیدم نگشتم...  الان دوتا خونه و یه شاسی داره تا الان اندازه ۱میلیارد طلا بهش دادم و ۸۰۰ م سهم ارث پدریم ... هیچی به اسمم نزده قبول نمیکنه که نمیکنه ...

💕
میدونی چیه...باید سرشون بیاد تا درک کنن ما چی میگیم.فکر میکنن ما اومدیم پول ب جیب بزنیم و فرار کنیم ...

ن کسی راجب شما این فکرو نمیکنه ولی انصاف باید داشت چرا باید نصف ملکشو بزنه بنام ی دختری که تازه شاید ۱،ساله میشناستش اگر برعکس بود دختر نصف ملکشو میداد؟الان برا ۶۰ تومن نصف ملک رو میخواد دیگه خودت تا آخر برو 

دقیقا حرف منم همینه خونش کم کم ۲ میلیارد شده بعد ۶۰ تومن ایشون ب علاوه وامش پول نیم دنگش شاید بشه

متاسفانه بعضی خانمای ایرانی توقعات عجیب و غریبی دارن مخصوصا اینو بیشتر بین خانمهای خانه دار دیدم که دیدگاهشون اینه که مرد وظیفشه هم تمام و کمال خرج زندگی رو بده، هم خونه و ماشینشو به نامم بزنه ، هم مهریه و حق طلاق بده

دلت خوشه ها شوهرم منو گرفتنی ۱۷ سال پیش فقط یه پژو داشت ‌‌‌... نخوردم نپوشیدم نگشتم... الان دوتا خو ...

شما هم فک میکنید کمکش کردید؟

منم تقریبا مثل شما بود بعده ازدواج شوهرم خیلی از نظر مالی اوکی شد تا الان 

ولی من خودم هی میگم خودش تلاش کرده من جیکار کردم مگه 

اما خب منم بلاخره نقش داشتم دیکه

اینا یه آدمهایی هستند اصلا ما هیچی نگم اینا خودشون نمیدونم از کدوم گوری میفهمند شوهرم خودش اهل زن زن ...

عوض که خوشحال باشن بچشون ،برادرشون داره زندگی،میکنه،بی،دردسر،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،