2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56996 بازدید | 754 پست
فکر کنم من تنها زنی هستم ک این چیزا اصلا برام مهم نیست ن خونه بزنه ب نامم ن ماشین بخواد بزنه میزنه ا ...

قطعا فرق داره عزیزم، ولی اینکه برای شما مهم نیست یه امر دیگه ست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تو رو داری خدایی چند ماهه زنشی خونه هم میخوای ؟بشین تا بزنه من ۱۰ ساله زنشمه هیچی نزده به تو ی هو ...

واااا حالا اینکه همسرت شما اینکارو نکرده به بقیه چه ربطی داره اخه؟؟؟؟

منم دوران عقد خونه خریدیم و از خیلی چیزها زدیم تا بخریم و سه دنگ خونه به نام من شد 

قوربونت خب ولی واسه بعضیا واجبه به نام باشه

عزیزم برای هر زنی گ تو ایران زندگی می‌کنه واجبه...من بارها فکر میکردم تافته جدا بافته هستم ولی زندگی بهم ثابت کرد نه اینطور نیست ...باید از زندگی بقیه درس می‌گرفتم اما فکر میکردم من فرق دارم...آره من فرق داشتم ولی بقیه تکراری بودن اما من فکر میکردم میتونم از پس همه چی بر بیام و بعضی چیزا تو زندگی من محاله اما نبود

منم موندم چی بگم سه ساله عقدم تو مهریه سه دنگ خونه دارم 

اما به نامم نشده چیزی 

با اینکه خونه داره . دعوا هم نکردم سرش

به نظرم اگر پدرت آدم پولداری نیست وام رو نده شوهرت 

بگو برا تهیه جهازم کم میارم. 

ولی 60 میلیون پول زیادی نیست 

نهایت تا عید ازش میگیری پولت رو اگر به نامت نکرد 

واقعا یه خونه بنام زدن انقد مهمه ک بخاطرش ناراحتی درست کنی من الان دوساله و خورده ای ک همسرم شبانه روز سرکاره یعنی دوساله وخورده ای ک شبا تنها خابیدم فقط برای اینکه بتونیم خونمون رو بسازیم از صبح هم من دنبال کارای ساخت وساز بودم از این اداره ب اون اداره از سر وکله زدن با این بنا و نقاش تا هزار چیز دیگش الان یک هفته اس ک اومدم خونه ی خودم زندگی میکنم همین ک هر چیزی براش خریدیم یا هر کاری ک پیش رفت و من ذوق کردم شوهرم بهم گفت مبارکت باشه برام کافیه اون ک همش سرکاره من خونم و بقول اون پزشو میدم هرچی ک هست از هر دوتامونه برام مهم نیست بنام من باشه یا اون شما هم سخت نگیر اگه از شوهرت مطمئنی مال اون و مال شما معنا نداره

اره فرق می‌کنه...حق و حقوق زن ایرانی خیلی فرق داره بعد از ازدواج

زن زنه ایرانی و خارجی نداره قرار نیست ازدواج میکنیم اون چیزی رو که بابامون بهمون نداده از حلقوم مرد بکشیم بیرون مگه غول چراغ جادوئن بله زنی که ۱۰ ساله داره میسوزه و می‌سازه تا خونه بخرن حقشه ک بزنه بنامش ولی اونی ک تازه از راه رسیده زور داره خب مرده هم نمیتونه اعتماد کنه