2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56990 بازدید | 754 پست
چه تو رو داری خدایی چند ماهه زنشی خونه هم میخوای ؟بشین تا بزنه من ۱۰ ساله زنشمه هیچی نزده به تو ی هو ...

معمولا اگه همون ابتدا ک یکم رو در بایستی دارن و تازه و گل و بلبل هستن چیزی بنام نزنه بعدا نمیره خرج کنه تغییر نام بده...

مهریشو میزاشت اجرا اول مهرشون از خونه میدادن.

تعلق نگرفت بهش. چون زودتر از پدرش فوت کرده بود هیچ ارثی ام بهش نمیرسید. یعنی از اموال پدرشوهرش هیچی بهش نرسید. خودشونم نکردن سهم اون خدابیامرز و بدن به بچه هاش، گفتن قانونا تعلق نمیگیره، پس ماهم هیچی نمیدیم. اینه که میگم آدم از فردای خودش خبر نداره

سیم کارت خواهرم به نام شوهرش بود، قطعش کردن. گفتن باید کل ورثه بیان امضا بدن تا بزنیم به نامت. هیچکدومشونم نیومدن امضا بدن، سیم کارت ۴۰۰ میلیونی رو دولت صبط کرد. یعنی راصی بودن دولت بگیره ولی به خواهرم چیزی نرسه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه خونه بنام زدن انقد مهمه ک بخاطرش ناراحتی درست کنی من الان دوساله و خورده ای ک همسرم شبانه ر ...

آخه حس میکنم برای من نیست نمیدونم چرا 

همش بمن گقت منو تو نداره‌هر چی داریم از هم داریم من قول دادم بزنم به اسمت 

ولی نمیدونم چرا فکرم سیاهه نسبت بهش 

ببخشید منظورتون این بود که ۶۰ میلیون پول دادید و توقع داشتید نصف خونه رو به نام شما بزنه ؟؟من ماشینمو فروختم ۹۰۰ تومان بهش دادم برای خرید خونه و گفتم دقیقا اندازه پولم به نامم بزنم برام عجیبه چرا خانما اینقدر متوقع شدن و چرا یه پسر باید یه عمر کار کنه و نصف پول زحماتشو بزنه به نام همسرش که تقی به توقی خورد ازش بگیره فارغ از مهریه و ..... انصاف هم چیز خوبیه

نگران نباش به نامت می‌کنه و اصلا حرصو جوش نخور به موقعش به نامت می‌کنه منم خونه اولمون به نامم نکرددر حالی که گفته بود به نام می‌کنه گفت همه جا پیچیده من می‌خوام به نامت کنم و من نمی‌خواستم کسی بدونه به نامت بزنم  بعد که اون خونه رو فروخت خونه بعدی رو سه دونگ سه دونگ شریکیم.

بالاخره اونی که بخواد زندگی کنه ب این چیزا نیست معمولا اینایی ک اختلاف دارن و بهم شک دارن اینطور میک ...

نه عزیزم، زندگی پیچیده تر از این حرفاست

منم مادرشوهرم نازاحته از این ک خونه و ماشین ب ناممه‌ . البته من خونه سه دونگش مهرم بود ک باید میداد. ...

وای دقیقا به خدا پدر و مادر منم برا خونه طلاهاش فروخت مادرم پدرم ارث اش گزاشت وسط مادرشوهرم میگه خوانوادت چیکار کردن. یعنی کوره من مادر پدرم خیلی حامی پشتیبانم بودند ماشین خریدند برام اما مادرشوهرم خودخواه اصلا به فکر بچه هاش به ذره نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
عزیزم برای هر زنی گ تو ایران زندگی می‌کنه واجبه...من بارها فکر میکردم تافته جدا بافته هستم ولی زندگی ...

ببین من واقعا دوست ندارم بنام زندن و اینا یجورایی اصلا فک نمیکنم بهش ولی بعصی وقتا به این فک میکنم من بمیرم همسرم بلاخره قطعا زن میگیره اون میاد قشنگ استفاده میکنه یعنی روانم بهم میریزه 

مبارکه خدا رو شکر شما حواست به زندگیته اما خیلی خانم ها از این موقعیت سو استفاده کردند

سلامت باشی خدا لعنتشون کنه نمیدونی چه حرفا و کارها میکنند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
آخه حس میکنم برای من نیست نمیدونم چرا همش بمن گقت منو تو نداره‌هر چی داریم از هم داریم من قول دادم ب ...

بنظرم خیلی زود اقدام کردی به این کار که به نامت بزنه تو مبتونستی برید زیر یه سقف با سیاست زنونت با اون کاری کنی که بیاد خودش ۶ دنگ به نامت کنه

ببخشید منظورتون این بود که ۶۰ میلیون پول دادید و توقع داشتید نصف خونه رو به نام شما بزنه ؟؟من ماشینم ...

دقیقا حرف منم همینه خونش کم کم ۲ میلیارد شده بعد ۶۰ تومن ایشون ب علاوه وامش پول نیم دنگش شاید بشه

نه عزیزم، زندگی پیچیده تر از این حرفاست

میدونی چیه...باید سرشون بیاد تا درک کنن ما چی میگیم.

فکر میکنن ما اومدیم پول ب جیب بزنیم و فرار کنیم یا مرد و بد بخت کنیم و ب اسارت بگیریم...منظورمون نمی‌تونیم بگیم چون همیشه مرد سالاری بوده و زن خوب و نجیب زنی بوده ک حق و حقوقی نداشته باشه و نخاد ک داشته باشه و حتی اگه سرنوشت خواست آواره بشه ولی چیزی نداشته باشه

عجب خیر نبینن

ببین همینا وقتی شوهر خواهرم زنده بود با خواهرم مشکلی نداشتن. یعنی خواهرم اصلا فکرشو نمیکرد همچین آدمایی باشن. بخاطر این میگم زن حتما باید پشتوانه داشته باشه، اگه خونه به نام خواهرم نبود، اونم میشد حکایت سیم کارت. از چنگش درمیاوردن، خواهرم با سه تا بچه آواره میشد