2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56994 بازدید | 754 پست
من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

به کسی مربوط نیست

ولی چراطلاع دادید که چکارکردین؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببخشید 

من کلا اعتماد نمیکنم ، مخصوصا ب مردا...

خواهرم برا خونه شون کلی به شوهرش پول داد،رفت مسافرت وقتی برگرده با هم برن قانونی سه دنگ ب نامش بشه، مسافرت ک بود شوهرش یواشکی رفت کل خونه به نام خودش کرد.شوهرش خیانت مالی کرد.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که زندگیتون به سلامتی ادامه پیدا کنه ولی دور از جون بخوای طلاق بگیری اون می تونه سه دنگ رو ...

زمانی هبه حساب میشه که سند رو بدون واریز وجه و بدون نوشتن قولنامه به اسم زده باشه.....وقتی خونه خریده میشه میگن قولنامه همون سه دنگ  به اسمتون باشه ....پول از حساب خودتون واریز کنید به فروشنده....‌این دیگه قانونیه و در ازای وجه خونه به اسم شده و قابل برگشت نیست

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

همه چی زمان خودشو میخاد،۶۰تومنم پولی نیس،یه النگوی نازک میدن باهاش،وامو هم خودش پرداخت خواهدکرد،باعث ...

وام ازدواج ما هم بابام برداشت برا خودش، گفت برا جهازت لازمش دارم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حرف به تنهایی ذره ای ارزش نداره .اگ زد به اسمت زد نزد که اصلا روش حساب نکن که بعدا میزنه .الان بره دیگه رفت .

اینا مظلوم نماییه و بهانه .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

۶۰ تومن چیزی نیی   انقدرم سر سه دنگ نجنگ که شک کنه  بالخره زیر ی سقفید همش مال خودته 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

نه میگه ۳۰۰ وامتو بدهبابامم میگه نده چون خونه به اسمت نزده من موندم این‌وسط

چه تو رو داری خدایی چند ماهه زنشی خونه هم میخوای ؟بشین تا بزنه من ۱۰ ساله زنشمه هیچی نزده به تو ی هویجم نمیده حقم داره

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

شرط ازدواج تون بوده ك وقتي خونه خريد بزنه بنامت؟

اخه ٦٠ تومن پس انداز در مقايسه با كل پول خونه انقدري نيست ك ناراحت بشي

خب بعدا ميزنه ب نامت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بنظرم اون داره واسه زندگیتون تلاش میکنه این روزا کار هرکسی نیست بتونه خونه بگیره  و عقلش داره کار میکنه خونه بگیره 

من بودم واممو میدادم بهش که واسه خودمون خونه بگیره تو اسایش باشیم راستش من زیاد تو این باغا نیستم بگم شوهرم بزنه به نامم چیزی 

چ عجیب نظرات شما دارین زندگی میکنین یا معامله!!!ینی چی مگ زن شوهر بینشون این حرفاهست!!!

من میام اینارو میخونم حس میکنم ازدواج میکنن برای گرفتن پول و ملک 🤣   واقعا ازدواج رنگ و بو و هدف اصلی خودشو از دست داده    اگر مردا هم نخوان دورمون بزنن خودمون یکاری میکنیم دورمون بزنن   خب بشین زندگیتو بکن والا بنام هم نزنه همش مال توعه اول درآخر 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏