2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 57007 بازدید | 754 پست

اگر شوهرت به نامت میزد خیلی خوب بود اماواقعا توی چهار ماه عقد هیچ کس این کار رو نمیکنه

از طرفی شما مگه معامله کردی باهاش که انقدر طلبکاری

همین که اول زندگی قرارنیست مستاجر باشید خیلی عالیه

اینجوری داری خودتو خیلی بد معرفی میکنی بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی هبه حساب میشه که سند رو بدون واریز وجه و بدون نوشتن قولنامه به اسم زده باشه.....وقتی خونه خرید ...

خب همش شصت تومن داده. در مقابل چند میلیارد که پولی نیست. تازه اگر زیاد هم پول بده باید توی این شرایط رسید گرفت که بعدا ادعایی نباشه

اگر شوهرت به نامت میزد خیلی خوب بود اماواقعا توی چهار ماه عقد هیچ کس این کار رو نمیکنهاز طرفی شما مگ ...

خب اسی پول داده حقش بنامش باشه همون طور که شوهرش پول داده حق خودش میدونه بنام خودش باشه 

نزدیک نصف پول خ‌ونه رو داره میده 

پول اسی مال خودشه همون طور که پول شوهرش بنام خودش  هست در غیر این صورت زندگی نیست کاسبیه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

عزیزم ببخشید رک میگما 

ولی به پدرت ربطی نداره 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
ولی از نظر من استارتر داره با پولش ملک میخره

خب طبیعی هست هرکسی با پولش ملک بخره حق ش هست بنامش باشه

همون طور که مردا با پول خودشون بنام خودشون ملک بنام خودشون  میخرن زنهاهم با پول خودشون بنام خودشون میخرن!

کجای این ایراد داره؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️