2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 57009 بازدید | 754 پست
من اگه مرد بودم زنهایی که گیر میدادن باید ملک ب نامم بزنی رو دوست نداشتم فکر میکردم برای مالم کنارمن ...

دقیقا همینطوره،ما بعد ۸ سال زندگی مشترک صاحب خونه شدیم،جالبه شوهرم گفت میخوام خونه رو به نامت کنم گفتم نمیخام من و تو نداره،خودجوش خونه دوم رو خریدیم بنامم کرد

به نظرم زندگی که دنگ دنگی بشه زندگی نیست قرار داد کاریه آدم زندگی های الانو میبینه مقایسه میکنه با پدر مادر خودش حالش از زندگی به هم میخوره پدر مادر من پیرن به زور راه میرن هرکدوم بره کل زندگی رو بزنه به نام خودش اون یکی ککش نمیگزه هنوزم که هنوزه مامانم میشینه صندلی جلو از بابام کلی معذرت خواهی میکنه 

شوهر شما هم زندگی اطرافشو میبینه خب امروز یه مشتری داشتیم میگفت عروسم بعد ۲۷ سال زندگی و‌دو بچه بزرگ هرچی ملک و املاک به نامش زدیم رو کشیده بالا زده به نام مادرش داداشش پسرخالش .... فقط باطن خودتونو نبینید مردم از تجربه اطرافیانشون حس میگیرن

فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مجبوری دروغ میگی اخه؟؟اول تحقیق کن بعد الکی کامنت بذار استارتر تو چه قدر پرویی دیگه مگه تو دوستی ...

حرف دهنت و بفهم، تو مگه از شرایط زندگی خواهر من و خونواده همسرش اطلاع داری که انقدر با قطعیت انگ دروع میزنی؟ مثلا چی به من میرسه اینجا بخوام کامنت بذارم خواهرم که همسرش فوت شده، موفق نشد مهریش و بگیره؟؟؟ الان استارتر زندگیش و برمبنای کامنت من میچینه؟ چقدر مغزت کوچیکه. اول حرف زدن یادبگیر بعد کامنت بذار

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

60 تومن پولی نیست که دادی بدون دعوا حرف باهاش بزن

والله کل طلاهامو که اگه مونده بود الان می‌شد 5میلیارد ب همسرم دادم اینطور دعوا نکردم بااینکه اول قرارمون بر این شده بود که هر دستاوردی نصف نصف 

تازه مهریه امم کم هست 14تا 

نمیدونم مردم چطور حساب کتاب میکنن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

تو زندگی مشترک این بحثا اون اوایلش واقعا بی معنیه .شما با ۶۰ تومن پول و ی وام ۳۰۰ تومنی نصف سند خونه رو میخوای در حالی ک هنوز زیر یه سقف هم نرفتید .حتی شهرستان هم باشید خونه زیر ۲ تومن ک نیست

حق داره اگه فعلا نزنه ب نامتون

یکی از اقوام من تو دوران عقد خونه ای ک با هزار بدبختی خریده بود رو زد ب نام همسرش ک چهار سال دوست بودن با هم و دختره بعد از یه ماه خونه رو بدون اطلاع آشنای ما فروخت و مهرش هم گذاشت اجرا و رفت ! این پسر بدبخت موند و ی دنیا بدهی و قسط و جیب خالی 

عزیزم به نظرم خیلی توقعت زیاده.من بعد ۸ سال زندگی ی خونه ۲ میلیاردی خریدیم تازه ۵۰۰ میلیونشم من دادم گفت بنامت نمیزنم حتی بعدش ماشینم خریدیم نزد.منم گفتم حداقل ماشینو بزن بنامم گفت نه منم دیگه ولش کردم پول هم دادم واسه زندگیم دادم الان دارم تو خونه خودم زندگی میکنم استرس اجاره ندارم.بخاطر این چیزا تو زندگی جنگ درست نکن برو خدا رو شکر کن اول زندگی میری خونه خودت استرس اجاره و اسباب کشی رو نداری.چیزی به اسمت بزنه مگه باعث بالا رفتن مقامت میشه؟ 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

والله کل طلاهامو که اگه مونده بود الان می‌شد 5میلیارد ب همسرم دادم اینطور دعوا نکردم بااینکه اول قرا ...

من با پول پس اندازم خونه ساختیم شکر خدا بنام همسرمه ماشین برام خرید گفت بزنم نامت گفتم نه با بچه کوچیک چجور برم دنبال بیمه و.... 

خودش بعدا یه زمین بنامم قولنامه کرد که تو کمد مونه و من هنوزم امضاش نکردم

مگه مال من و اون داره

من اگه مرد بودم زنهایی که گیر میدادن باید ملک ب نامم بزنی رو دوست نداشتم فکر میکردم برای مالم کنارمن ...

دقیقا همینه زندگی مشترک ینی نباید این حرفا باشه اگه باشه که زندگی نیست تجارته

فقط خدا
چیشد

بعد اینکه سند به نامش خورد وام مخواست نمی‌توانست برداره چون سند به نام خورده بود 

مجبور شد خونه بزنه به نام یکی دیگه بعد یک سال سند خونه رو خواست برگردونه طرف اومد زد به نام من چون به نام خودش نمیشد بانک اجازه نمیداد

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من با پول پس اندازم خونه ساختیم شکر خدا بنام همسرمه ماشین برام خرید گفت بزنم نامت گفتم نه با بچه کوچ ...

بخدا منم طلای خونه بابام رو فروختم و کلی تو اون سال پس انداز کردم تازه عروس بودم نرفتم حتی ماه عسل گفتم میریم دیر نمیشه بااینکه ازدواج دومم هست همسرم هم یه بچه داره (پیش مادرش هست )

یعنی خدای نکرده یه اتفاقی بیفته من دست  خالیم از این زندگی 

نمیدونم بعضیا حسابشون چطوریه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

حالا بذار بنده خدا یکسال باهات زندگی کنه بعد همه داراییشو بنامت کنه خودت باشی می‌ذاری برادرت برای دختری که شش ماهم نیست عقد کرده و کلا شصت تومن داده خونه بنام کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز