2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56987 بازدید | 754 پست

قولنامه ک اهمیتی نداره

سند اصلی مهمه..

۶۰ تومن هم پول ی در هست گلم 

اول زندگی توقعت زیاده

خودت هم بودی به نامش نیمزدی

ضمن اینکخ گفته میزنم بنده خدا

میتوسنت با خمین قولنامه سرتو شیره بماله

سند اصلی رو نزه

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اردیبهشت عقد کردیم نامزدیمون آذر پارسال بود

خواسته ات منطقی نیست 

هنوز باهاش نرفتی زیر یه سقف انتظار داری نصف سرمایه شو بزنه به نامت؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

بابات  هرچه داره زده به نام مادرت؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
با ۶۰ تومان نصف خونه رو میخوای 😂😂ولا من نصف پول خونه رو خودم دادم هیچی هم به اسمم نبود اندازه ی ش ...

نه میگه ۳۰۰ وامتو بده

بابامم میگه نده چون خونه به اسمت نزده 

من موندم این‌وسط

آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

کل پول خونه چقدره؟ک وام ازدواج ۳۰۰تومنی بدی باید یه دانگ برنه؟قصد وام رو کی میده؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

گلم ولی حال زندگیتون مهمتر از این بحثاست. مگه پول خودش نیست؟ لطفا خانما جبهه نگیرید. فک کن شما می فتی سرکار پول جمع میکردی خونه میخریدی اون میگفت بزن ب نامم. اینکه بزنه ب نامت خوبه. ولی با جنگ و دعوا فایده ش چیه. حداقل نگو همشو بزن بگو دو دانگ. مگه خونه رو چند خریدید که ۶۰ میلیون موثر بوده در پولش؟

ی برگه بنویسم امضا کنه معتبره؟؟

ببین من شوهرم ی پولی داد برادرش زنک زد وکیل گفت می‌تونم شکایت کنم مدرک ندارم گفت مادر خواهرم شاهد گفت نمیشه باید مدرک داشته باشید بین خودتون  حالا اگر میخوای معتبر باشه یا باید بری محضر اونجا ثبت کنی که شرط شروط معاملتون چی بوده یا سفته بگیری ازش به تاریخ روزی دادی و پشتش قید کنید باید به پول روز بهت پس بده این دوتا معتبره اما من نمی‌دونم حرفی وکیل به شوهر من زد سندیت داره یا نه چون ممکن اونجوری اگر شاهد از سمت شما باشم  باز بکن شاهد طرف شمان اگر از طرف خانواده اونا باسن بعدا دبه کنم نیان بنابراین بهترین راه همین سفته هست بین خودتون دوتا شوهرت بنویسه انگشت بزنه تاریخ بزنه قید بکنه به نرخ روز باید پست بده با سودش