2777
2789
عنوان

زن باید برا مرد بچه بیاره٫ زن باید بچه شوهرشو بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 54 پست
از این گفتارهای اشتباه خیلیه الان یکیش یادمه که میگن بالاخره منو گرفت، چرا کسی نمیگیره توروکلمه گرفت ...

به من که میگفتن میگفتم مگه من دارم می افتم که کسی بخواد بگیره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب گفتید معتقدم اگر کلمه ای باشه که مخرب ترین اثر در زندگی مشترک رو بذاره ،اون کلمه « وظیفه» است

یعنی شما اعتقاد دارید زن و شوهر وظیفه ای نسبت ب هم ندارن؟

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
در برابرش هم خانه داری و بچه داری و تمکین وظیفه خانمه؟خب من با همین مشکل دارم دیگه به نظرم توی زندگی ...

طبق قانون و شرع بچه داری و خانه داری وظیفه زن نیست فقط تمکین وظیفه زن هست ولی عرف اینجور نیست عرف میگه زن باید بچه داری و خانه داری کنه 

این حرفها که شما میفرمایید و اسی گفتن تا زمانی خوبه که زن و مرد در کنار هم هستن و دارن به خوشی زندگی میکنن ولی وقتی زندگی بخواد خراب بشه و کار بخواد به دادگاه بکشه دیگه خبری از این نیست که بگیم با هم هر کس دنبال این هست که بگه وظیفه و کار من این هست 

طبق قانون و شرع بچه داری و خانه داری وظیفه زن نیست فقط تمکین وظیفه زن هست ولی عرف اینجور نیست عرف می ...

بله برای همین گفتم زندگی مشترک موفق 

وگرنه در دادگاه از این خبرا نیست 

یعنی شما اعتقاد دارید زن و شوهر وظیفه ای نسبت ب هم ندارن؟

خیر معتقدم ‌اگر کاری میکنن لطف و قبول مسئولیت هست

من نمیتونم به همسرم بگم باید فلان کار رو بکنی چون وظیفته . این اولین شکاف توی دیوار ازدواج میشه 

یعنی یه مرد وظیفه داره ولی زن وظیفه ای نداره؟

خانم هم  وظیفه هایی داره، این دو مورد جز وظیفه اش نیست، از سر لطف و محبت، بچه داری و خانه داری می کنه.

وقتی مرد به این دیدگاه برسه که خانم اش وظیفه ندارن و داره اینکارها را میکنه، قدردان زن هست.

خانم هم وظیفه هایی داره، این دو مورد جز وظیفه اش نیست، از سر لطف و محبت، بچه داری و خانه داری می کن ...

من در مورد هر دو زوج اینجور فکر میکنم که وظیفه وجود نداره

در اون صورت که زندگی قانون خاصی نداره هر کس هر جور دوست داره میتونه زندگی کنه این قردادی هست که بین ...

بله خب 

مگه زندگی مشترک دو نفر آدم قانون خاص داره؟ هر زوجی میتونن توی حیطه رابطه خودشون به تفاهمی برسن و زندگی کنند

بله خب مگه زندگی مشترک دو نفر آدم قانون خاص داره؟ هر زوجی میتونن توی حیطه رابطه خودشون به تفاهمی برس ...

بله بستگی به شرایط زن و شوهر داره تفاهم کنن هر جور دوست دارن زندگی کنن 

حضرت علی و حضرت فاطمه هم تفاهم کردن حضرت علی کار بیرون حضرت فاطمه کار خانه در صورتی که طبق همون اسلام وظیفه حضرت فاطمه اصلا خانه داری نبود 

اون وظیفه ها برای قانون و دادگاه هست