2777
2789
عنوان

پسرم امروز بهم گف تو مامان بدی هستی از خودم بدم اومده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 115 پست
حالا تو خوبی مدرسه دختر من کوچه رو به روییمونه ولی یه خیابون وسطشه شوهرم میگه بزار خودش بره و بیاد،خ ...

بحثم اینه با دلخون میفرستمش 

تو سرویس نشوندمش هنوزم داشت اشکاش میومد

بمیرم براش میگم باچه حالی فرستادمش تک و تنها

دلش پره الان چجوری تا ۵ صبر کنم

لعنت به مدرسه حالم از پاییز و مهر بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این سطح از حساسیت توقع نداشته باشید پسرتون اینده بتونه رو پای خودش وایسه،رفتار همسرتون درست تره،وقتی سرویس داره چطوری توقع دارید باهاش برید مگه تو اون سرویس بچه های دیگه نیستن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بحثم اینه با دلخون میفرستمش تو سرویس نشوندمش هنوزم داشت اشکاش میومدبمیرم براش میگم باچه حالی فرستادم ...

میفهمم چی میگی،چون گریون رفته دلت آشوبه،ولی الان اون رفته مدرسه سرگرم شده دیگه ناراحت نیست،مطمئن باش 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به نظر من اونجوری باهاش بری بیشتر عادت میکنه،ناراحت نباش،بخدا زود عادت میکنه،خیلی خودتو ناراحت میکنی

اینقد عصبی و استرس دارم این چندوقته ک تمام رگای سرم حس میکنم ورم کردن 

از شوهرمم خیلی شاکیم در حدی ک میگم 

فردا ک رف سرکار برم تقاضای طلاق بدم 

در این حد ازش بدم اومده

میفهمم چی میگی،چون گریون رفته دلت آشوبه،ولی الان اون رفته مدرسه سرگرم شده دیگه ناراحت نیست،مطمئن باش

خداکنه الان اروم شده باشه

ولی بازم فردا همین اش و همین کاسه 

دلم طاقت نمیاره اینجوری بفرستمش

به نظر من یه چند روزی شما هم از پی سرویس برید مدرسه اش تا عادت کنه. بهش بگو من هم الان میام . با معلمش هم صحبت کن . رفتار معلم خیلی تاثیر داره . بچه کلاس اول یه کم ترس داره از محیط جدید . تنهاش نزار.

نگفتم چیزی جلوشولی خب فرقشون زمین تا اسمونه مگه میشه بچه متوجه نشه هنوزم میگه مدرسه قبلیم رو میخام

منظورش از مدرسه قبلی دوستا و مکانیه ک بهش عادت کرده بود 

بهش توضیح بده بگو هرچی بزرگتر بشی باید بزاریمت به مدرسه جدید

اینقد عصبی و استرس دارم این چندوقته ک تمام رگای سرم حس میکنم ورم کردن از شوهرمم خیلی شاکیم در حدی ک ...

مادرا خیلی حساسن،نمیدونم چرا باباها اینقدر راحتن،من اینقدر استرس دارم دخترم خودش بره و بیاد شوهرم دیروز دعوا میکرد می‌گفت چیکارش داری ،اعتماد به نفسشو میاری پایین 

درصورتی که دخترمم خودش شاکی بود می‌گفت سختمه از خیابون رد بشم

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤