2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار

909 بازدید | 84 پست

من رمانشو خوندم چون دوستش داشتم نمیخوام با دیدن فیلم ذهنیتم خراب شه بنظرتون چطور سریالیه اوناییکه دیدن فیلم رو؟ 

من از بچگی از داستان حضرت یوسف یه ذهنیت قشنگی داشتم اما فیلمشو دیدم انقدر ضعیف بود که تمام تصوراتمو خراب کرد 

واسه همین نمیدونم ببینم یا نه

کتابشو ۲۵ سال پیش خوندم جزییاتش کامل یادم نیست فیلمشم یه قسمت دیدم زیاد از بازیگر نقش پیری محبوبه خوشم نیومد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی ؟ یوسف ضعیف بود؟ نسبت به امکانات اون موقع و محدودیت ایران فوق العاده دراوردن خود مصری هاهم هنوز میبیننش بااینکه خودشونم ساختن 

منم بامداد خمار خوندم ولی فیلمش ضعیفه بنظرم مخصوصا بازی ترلان پروانه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بامداد خمار همون رمانی هست ک ی دختر اشراف زاده توی قاجار عاشق ی نجار شد و با مخالفت خانواده ازدواج کرد ولی درنهایت طلاق گرفت؟

آخه همه از بامداد خمار تعریف میکنن منم تابستونی رفتم خوندم ولی خیلی خوشم نیومد یعنی ب اندازه ای ک بقیه تعریف میکنن خوشم نیومد

بعد میگم نکنه من اشتباهی ی چیز دیگه خونده باشم😂

شوخی میکنی ؟ یوسف ضعیف بود؟ نسبت به امکانات اون موقع و محدودیت ایران فوق العاده دراوردن خود مصری هاه ...

به نظر منم بازی همشون یه جوریه 

انگار دارن از رو کتاب دیکلمه میکنن اون حس جذابیت و به مخاطب نمیده 

اخه اون زمان کدوم دختره ۱۵ ساله ای انقدر شجاع و زبون دراز بود 

یکم تخیلی درست کردن 

درصورتی که کتابش فوق العاده بود

به نظر منم بازی همشون یه جوریه انگار دارن از رو کتاب دیکلمه میکنن اون حس جذابیت و به مخاطب نمیده اخه ...

آره واقعا ترلان خیلی بد دیالوگ‌میگه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
شوخی میکنی ؟ یوسف ضعیف بود؟ نسبت به امکانات اون موقع و محدودیت ایران فوق العاده دراوردن خود مصری هاه ...

آخرش ترلان با نجاره ازدواج میکنه؟

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀