2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام عجیبه چطور تو این 6 ماه هنوز زنش موندی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اونا پرش کردن

ولی چطوری آخه طاقت آورده،شش ماه بدون زن و زندگی؟مگه دعواتون بالا گرفت؟پای خانوادشم اومد وسط؟ببین هیچ وقت جلوی جمع با همسرت دعوا نکن.کوتاه بیا بذار بگن ترسید .بخصوووووص خانواده ی شوهر.من خودم لازم باشه کاااملا کوتاه میام،بعد که میاییم خونه دهنشو سرویس میکنم

خونه رو ترک نکردم خودش منو گذاشت خونه پدرم ورفت، آخه خونه پدرم شهرستانه ومن تهران زندگی میکنم بخاطر شغل همسرم، ده ساله ازدواج کردیم وعاشقانه همو دوست داشتیم، منتهی چون من چندبار بهش گفتم طلاقم بده الان لج کرده میگه بخاطر این حرفت دیگه باهات زندگی نمیکنم

خوب خودت پاشو برو سر خونه زندگیت؛اگر زندگیتو دوست داری باید بهاشو بدی..بهای بی احترامی که به خانواده همسرت کردی بده و از غرورت بگذر.اما اگر دیدی کلا دیگه نمیخوادت و دیگه خونه خودتم بی محلی میکنه وکیل بگیر و قانونی اقدام کن چون رفتی خونه خودت همه حق هارو به تو میدن.

اگر نری زندگیت از هم میپاشه...پاشو به داد زندگیت برس..انقدر زن خونه خراب کن هست که نگوووو...نذار شوهرت به نبودت عادت کنه...پاشو برو با عشق زندگیتو بساز دیگه هم تا آخر عمرت الکی اسم طلاقو نیار فقط زمانی بگو طلاق که واقعا بخوای جدا بشی

بچه ندارم ولی نمیتونم ازش جدا بشم چون زندگیمو دوست دارم، چندبار بهش زنگ زدم باهاش صحبت کردم ولی میگه خستم کردی ازبس هربار دعوا کردیم وتو اسم طلاق آوردی، دوستای قشنگم میشه یه مشاور تلفنی بهم معرفی کنید که باهاش حرف بزنم

من شماره ای ندارم ولی بنظرم حضوری برو بهترین مرکز مشاوره شهرتون...راهنمایی ات میکنن.

کلا همه مرد ها از این که اسم طلاقو مدام بیاری خسته میشن.شوهر تو تنها نیست...منم یکی دوبار رفتم خونه بابام بعد قهر کردن شوهرم گفت دفعه دیگه بری نمیام سراغت.

کلا همه اشتباه میکنن خودتو سرزنش نکن ولی از همین لحظه سعی کن همه چیزو درست کنی و فقط اینو بدون اینبار خودت مسئول درست کردن زندگیتی و از شوهرت توقع نداشته باش کاری کنه یا نازتو بکشه..یه زن قوی باش و برو جلو و زندگیتو درست کن..برات بهترینها رو آرزو میکنم زن قوی و میدونم که از پسش برمیای👌