یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیلی از املاکی هاکه فایل گذاشتن تو دیوار وقتی زنگ میزنی میگن حاا شما بیا نگاه کن ی جوری اصرار دارن برای اجاره کردن یا خیلی فایل ها رو میبینم نوشته تخفیف پای معامله
نه ما اجاره دادیم و طبق امسال ۲۵٪افزایش داشته.شاید جایی که شما زندگی میکنی اومده پایین چون شنیده بودم شهریار اتباع زیاد داره بخاطر همون ساید قیمتا اومده پایین.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آره اون طرفا زیاد ییمت تغییری نکرده ولی مثلا امیریه یا مختاری یا همین شهریار و جاهای دیگه خیلی تغییر ...
شاید چون راکده و صاحباشون پول لازمن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟