2777
2789

نمی‌گم بده ها خیلی کارا کرده که ثابت کرده دوسم داره ولی یه موردی هست که خیلی عذابم میده خیلی دلم گرفته 

نمی‌دونم آدم رکیه یا شوخی می‌کنه یا چی ولی با حرفاش خیلی دلم میشکنه نمی‌دونم من حساسم یا واقعا حرفاش بده

بعد قسم میخوره من منظوری نداشتم شوخی کردم من میگم تو راجب منو و خانواده ام چنین تصوری داری که اینجوری میگی قسم میخوره میگه نه من فقط همین جوری یه چیزی میگم مگه میشه همین جوری یه چیزی گفت!!!

مثلا من یه بار گفتم فلانی که فامیل مونه تو دانشگاه ست بابام گفت می بینیش داشتم به نامزدم تعریف میکردم بعد نامزدم گفت اون بهت محل نمی‌ده

مگه اون کیه بهم محل بده یا ن نامزدم اصلا دختره و ندیده و نمی شناسه چرا باید بهم اینجوری بگه؟! یعنی منو کم میبینه دیگه بعدش قسم میخوره نه تو اشتباه فکر میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدت مشکلش اینه قبل از حرف زدن فکر نمی کنه

اصلا فکر هم کنه چرا باید تو ذهنش این باشه که یه دختری که نمی‌شناسه بهم محل بده یا نده

من به اون دختره محل نمیدم تو دانشگاه هم دیدمش اصلا به روی خودم نیاوردم 

بهش میگن گس لایتینگ ی تکنیک روانیه

عمدا که اینجوری نمیکنه مدلش اینجوریه و اینکه چنین تصوری بدی راجب من و خانواده ام داری که تو حرفاش برزو میده دیگه ؟

من حساسم؟ یا واقعا حرفاش بده