2777
2789
عنوان

وکیل بیکار

118 بازدید | 18 پست

شما کسی رو دیدن ازمون وکالت با رتبه خوب و دانشگاه خوب قبول شده و الان بیکاره و تو کلان شهر ها زندگی کرده باشه

واقعا دارم دیوونه میشم اگ میدونین بگین ن صرف دلگرمی یا ی چیزی ففط ب اسم تسهیل شنیدین

وکیل بیکار که زیاد داریم

ولی شما چرا نگرانی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیلی ک ازمون وکالت قبول شده ن کسی ک لیسلنس وکالت از پیام نور داره چون خودم میخوام وکالت یخونم

چند سالته؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وکیلی ک ازمون وکالت قبول شده ن کسی ک لیسلنس وکالت از پیام نور داره چون خودم میخوام وکالت یخونم

بله وکیل رو میگم 

بیکار زیاد داریم

وکیل خوب هم داریم

بستگی به خوده وکیل داره

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

چند سالته؟؟؟

شما قبول شدین؟ تو تاپیک های قدیمی ازمون وکالتی‌کامنت هاتون رو میدیدم اسمتون تو ذهنم مونده

شما قبول شدین؟ تو تاپیک های قدیمی ازمون وکالتی‌کامنت هاتون رو میدیدم اسمتون تو ذهنم مونده

ازمون ندادم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دفتر وکالت زدن؟

اونی ک میشناسم زد بعد جمع کرد

شما خودت رو چرا با وکیلای ضعیف مقایسه میکنید 

کشور پر از وکلای حرفه ای هم هست