2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نشونش داد منم دیدماون قسمت بریدن دست ها هم جلوتره احتمالا امشب نشون بده یا فردا اولای فیلم

بله اونم جلوتره

وقتی همه زلیخا را قضاوت میکنن اونم مهمونی ترتیب میده تا بفهمونه ب بقیه ک چقدر یوسف زیباست و همه شیفته اش میشن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بله کاربری که گفته قسمت گفتگوی یعقوب و گرگ حذف شده کاملا درسته .من همون سال اول که پخش شد اون قسمتو دیدم و دیگه تو تکراراش ندیدم یعقوب و گرگ صحبت میکردنو نشون بده به کل حذف کردن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

😂😂😅😅😐

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

مونده هنوزسانسور داشته البتهاون قسمتی که یعقوب با گرگ حرف میزنه رو سانسور کردن

سانسور نکردن جلوه های ویژشون پیشرفته نبوده😂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بله کاربری که گفته قسمت گفتگوی یعقوب و گرگ حذف شده کاملا درسته .من همون سال اول که پخش شد اون قسمتو ...

آیفیلم کلا زیاد حذف میکنه فیلمبرداری کوتاه میکنه مامانمم زیاد میگه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘