امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سر صف صبحگاه داشته بدون بلند گو صحبت میکرده صداش نمیرسیده پسرم متوجه نشده برگشته از داداشش بپرسه دوقلو هستن اومده با تیپا کشیده تو پا پسرم الان نمیتونه درست راه بره
کلاس نهم هستن
امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️
به خدا اینجور تاپیک ها رو میبینم لرز میکنم واسه فرستادن بچهممنم که حسسسسااااااسسسسس
به خدا حاضرم بچم بیسواد بمونه ولی نره مدرسه
با این مدیر عقده ای وحشی
همین فردا آموزش پرورش برید با پدرشوناول کاری حساب کار بیاد دستش
نگاه کردم یکم سیاه شده اما کم هست اگه سیاه بود میرفتم پزشک قانونی پدرش در میاوردم
به خدا اینجور تاپیک ها رو میبینم لرز میکنم واسه فرستادن بچهممنم که حسسسسااااااسسسسس
همه که عین هم نیستن مدیر پارسال و امسال دخترم هر دو خیلی خوبن
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
همین فردا آموزش پرورش برید با پدرشوناول کاری حساب کار بیاد دستش
به نظرتون برم فایده داره یا پشتش هستن
سر صف صبحگاه داشته بدون بلند گو صحبت میکرده صداش نمیرسیده پسرم متوجه نشده برگشته از داداشش بپرسه دو ...
این دیگه باید بره آمپول هاری بزنه خواهر ازش شکایت کنید
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
سر صف صبحگاه داشته بدون بلند گو صحبت میکرده صداش نمیرسیده پسرم متوجه نشده برگشته از داداشش بپرسه دو ...
چقدر عقده ای هست خواسته از اول از همه ی بچه ها زهر چشم بگیره مرتیکه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
همه که عین هم نیستن مدیر پارسال و امسال دخترم هر دو خیلی خوبن
خداروشکر ولی بعضی هاشون روانی به تمام معنا هستن