2777
2789
عنوان

آنقدر اعصابم از مدیر وحشی پسرم خورد هست

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 45 پست
نگاه کردم یکم سیاه شده اما کم هست اگه سیاه بود میرفتم پزشک قانونی پدرش در میاوردم

واقعا بخاطر یه سوال پرسیدن اینطور حمله کرده. ؟ براش پوزبند بخر ببر 

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

به نظرتون برم فایده داره یا پشتش هستن

برو، تا آخرش هم برو

خیلی غلط کرد بچه و زد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر صف صبحگاه داشته بدون بلند گو صحبت میکرده صداش نمی‌رسیده پسرم متوجه نشده برگشته از داداشش بپرسه دو ...

من بودم میرفتم همونجا 

پاش و خرد میکردم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

حتما حتما برو اخراجش میکنن 

مرتیکه روانی

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

این دیگه باید بره آمپول هاری بزنه خواهر ازش شکایت کنید

آره میرم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

سر صف صبحگاه داشته بدون بلند گو صحبت میکرده صداش نمی‌رسیده پسرم متوجه نشده برگشته از داداشش بپرسه دو ...

کثافتای وحشی معلمای مدرسه پسر منم همین طورن خاکبرسرا منم چن بار رفتم اعتراض کردم و حرف بهشون زدم بعد چنتا از فامیلای خودم گفتن زشته همش بری تو مدرسه بحث کنی با همه همینطورن مگه بچه تو تنهاس والدین نفهم هم هیچی نمیگن هر غلطی میخوان میکنن

همه که عین هم نیستن مدیر پارسال و امسال دخترم هر دو خیلی خوبن

مدرسه دخترونه بهتره کلا مدارس پسرونه جدی تر برخورد میکنن من پسرم رو میفرستم غیرانتفاعی میخواستم سال بعد بزارم دولتی اینارو میبینم میترسم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اموزشو پرورش واقعا به صدا و اعتراض مردم کمک میکنه 

موقع تحصیلم چندبار رفتم کاملا رسیدگی کردن 

اتفاقا مدارس از اداره اموزش به شدت میترسم کافیه یه اخطار کوچولو بدن

کلاس چنده

نهم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️