من آدم مهمان نواز و مهربونیم و دوست دارم همیشه کل خانواده شوهرم و بقیه مهمونم باشن حتی غریبه ها
ولی متاسفانه وقتی پسر شوهرم قراره بیاد تا وقتی ک بره من حالم بد میشه و دست خودم نیست
بیست سال شه با ما زندگی میکرد الان رفته دانشگاه،هر ماه میاد با اینکه راهش خیلی دوره و هر بار حداقل یک هفته میمونه و تقریباً هربارم مریضه و سرما خورده گی داره و ب شدت بی نظم و کثیف
اوایل خییییییییییلی دوستش داشتم و بش محبت میکردم با زبان درازی و حاضر جوابی خودشو از چشم انداخت ،،دست رومون بلند کرده ،تهدید ب قتلمون کرده ،فش ناموسی داده بمون و... واقعا دست خودم نیست بودنش حالمو بد میکن
چکار کنم دیگه نیاد و نبینمش
میدونم اینجا خونه باباشه ولی حاضرم شوهرم کل سرمایه شو بش بده(الآنم خیلی ساپورتش میکنه)ولی دیگه نبینمش
واقعا دست خودم نیست تحمل کردن ش سخت برام کلا بش حساس شدم
اینا ی طرف شوخر عوضیم انتظار داره کلی پسرشو تحویل بگیرم و بش محبت کنم وباشون مسافرت برم و...(اوایل ازدواج شوهرم خودش بارها گفته از پسرم خوشم نمیاد،حتی ی بار گفت بچه من نیست حرم زاده س بخدا تو خبر نداری،،اصلا براش ارزش قایل نبود محبت ی نمیکرد بش ،هربارم مسافرت رفتیم کلی دعوا کردن باهم ،ولی از وقتی کتکش زده رفتارش باش عوض شده ی جورایی بش میده میترسه ب تهدید ش عمل کنه و بکشتمون)و بخاطر اینکه منو حرص بده همش میگه دو دنگ خونه ب اسم پسرمه هر وقت بخواد میاد ،،خونه خودشه هیچ کس نمیتونه بگه نباید بیاد،تو اومدی تو زندگی اون،تو میدونستی بچه دارم و قبول کردی و باید درست رفتار کنی و حق اعتراض نداری(قبل ازدواج مون همش از آروم و عاقل بودن پسرش تعریف میکرد بعدش شنیدم خیلی ها بش گفتن پسرت شره زن نگیر چون نمیسازد با هیچ زنی)
با اینکه خونه اضافه داره نمیده پسرش هر وقت اومد بره اونجا
وقتی میگم نمیام باتون دعوا را میندازه و منت پولای ک بم میده رو سرم میزاره(ماهی نهایت هشت بمن میده ,,درامدش حداقل پنجاه)
وقتی اعتراض میکنم میگه کلی بت پول میدم پس ساکت
واقعا دارم از حرصصصصص میترکم نمیدونم چکار کنم
راهنمایی کنید لطفاً
انشاالله ب مراد دلت ون برسین
خواهرم میگه یکی دوروز بش بی محلی کن ک شوهرت بترسه و متوجه بشه توهم میتونی لجبازی کنی و (یاد بگیره اینقدر پسرم پسرم نکنه)بعد بگو اینجوری کردم ک بدونی منم میتونم مثل خودت باشم وقتی خواهر و برادرم و خانواده م میان دو روز اینجا بدت میاد و باشون بد رفتاری میکنی در حالی که اونا هیچ ضرر و بدی برای ما ندارن
اگه آدم باشه درست میشه
نظرتون