2777
2789
همشون طبیعیه تووی این دوران ....باهات سر جنگ ندارم دارم میگم دیدت رو عوض کن روشت رو تغییر بده....به ...

گفتی خانواده تو با بچه اون فرق داره

منم گفتم تو خانواده ت برات مهم نیست من مهمه

از خدا میخواهم سرت بیاره تا بفهمی چی گفتم

بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری مثلا

اسی خواهرانه بگم جوان های سن پسر شوهرت 

همشون همینقدر سر کش و بی ادبن

بخدا خواهر زادمو خاهرمو کتک میزنه طرف میشکنه دعوا کرده

ب خداهرم گفته با ما قطع رلبطه کنا ۳سلله خاهرم ندیدیم

یعنی همه همینن صبرت ببر بالا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه نظرمو‌میخونی اینو بدون این خونه قبل از اینکه مال تو و پسر تو باشه مال همون بچه ای که تو ازش متنفری دلیل نمیشه چون پدرش ازدواج کرده بچه اشو ب امون خدا رها کنه بعدم اون برای استراحت خونه ی تو نمیاد خونه ی خودش میاد خونه ای ک از ‌پدرش بهش ارث میرسه تو میتونی اون تایم ک اون بچه میاد بری خونه پدرت ولی نمیتونی امر و نهی کنی ک بچه خونه ی خودش نیاد چون تو بدت میاد...شما از همون اول نباید زن مرد بچه دار میشدی چون به هرحال یک نامادری هیچوقت بچه ی شوهرشو نمیتونه بخواد

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

وقتی پسره هست،بیشتر به شوهرت برس،وقتی باباش نیست،معمولی باش با پسره. بزرگه دیگه،بچه نیست که محبت بخ ...

برعکس میکنم چون میخواهم شوهرمو حرص بدم 

همون طور که اون با پسرم پسرم کردناش فقط میخواد منو حرص بده 

برعکس میکنم چون میخواهم شوهرمو حرص بدم همون طور که اون با پسرم پسرم کردناش فقط میخواد منو حرص بده

خوب بزار قربون پسرش بره

ولی اسی من پسر خودم هست گاهی حسادت می کنم به رابطه ی پدر و پسر 

سرتو کرم کن حالا با سر مار رفتن یا کلاس نزار سخت بگذره

برعکس میکنم چون میخواهم شوهرمو حرص بدم همون طور که اون با پسرم پسرم کردناش فقط میخواد منو حرص بده

خودت بیشتر حرص میخوری .مردا مگه حرص میخورن قشنگ تلافی میکنن به وقتش،پسرشه نمیتونه بهش بگه نیاد شما هم نمیتونی همچین در خواستی داشته باشی ،ولی احترامت حفط بشه خواسته زیادی نیست .شما کارای روزمره اتو انجام بده مثل اوقاتی که پسرتون دانشگاهه،کاملا خنثی باش ،بعد یه مدت حال خودت خوب میشه ،بخدا هستن پسرایی که با مادر واقعیشون بدرفتاری میکنن ،مخصوصا تو ابن سن

خوب بزار قربون پسرش برهولی اسی من پسر خودم هست گاهی حسادت می کنم به رابطه ی پدر و پسر سرتو کرم کن حا ...

از لج من هی میگه خونه پسرمه

ماشین برای پیرنه

فقط برای اینکه منو حرص بده ها

می‌ره دو هفته بعد میاد باز

بخ نظرم درسش تمام شه نخواد بمونه پیش شما دبکه

سعی کن ادم خوبی باشی حتی اکه اونا بدن 

یا حداقل بهشون بدی نکن مخصوصا پسره 

در نظر بکیر اون از قشر آسیب دیده ی جامعه است خیری از مادر و پدر تقریبا ندیده

خخخخ نفرین اینجوریت کرده بدبخت بای بشین بسوز

من تاپیکای این خانومو نخوندم،درسته اونجا خونه اون پسر هم هست در همون حد خونه اسی هم هست ،احترام باید گداشته بشه حداقل کاری که وطیفه اون پسره و همینطور اسی.اینجوری گارد گرفتن درست نیست