2777
2789

تو خانواده فقیر 

پسر رو چون از بچگی میتونن بفرستن سرکار و یه کمک خرجی بشه واسه خانواده 

از بچه دختر بیشتر میپسندن

وگرنه کیه که از شیرینی و دلربایی دختربچه بدش بیاد

این توجیه شوهر دوست من بود بابت فرزند پسر خواستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نه تنها موجه نیست بلکه بیشعوریه و به تيمارستان بگی طرفو میبرن بستری میکنن و پرونده کودک آزاری تشکیل میدن😐

بچه بدبختو ببری از بچگی کارگری کنه؟ اون آینده میخواد زندگی تو آرامش و رفاه میخواد مگه بچه کمک خرجه که ببریش برات کار کنه کسی که فقیره اصلا نه باید ازدواج کنه نه بچه بیاره 

شما باید از هر نظر اون بچرو تامین کنی 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نه عزیزم نه تنها موجه نیست بلکه بیشعوریه و به تيمارستان بگی طرفو میبرن بستری میکنن و پرونده کودک آزا ...

میدونم گلم

اما متاسفانه این مدل افراد زیادن تو سراسر جهان

اره یه سریا یه همچین افکاری داران 

عموم یه دختر داشت همیشه میگفت خدا بزرگه اگه به آدم دختر میده بعدش پسرم بهش میده کمک کارش باشه😂بنده خدا سه تا دیگه بچه اورد همشون دختر شدن😅

ولی اکثرا واسه پوززنی پسردار میشن یه جورایی کلاس میزارن و به قول خودشون دهن مردمو میبندن 

خونواده فقیر نباید بچه دار شند

اون پسر هم گناه داره بشه کودک کار

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره و تو خانواده ما خیلی مرسوم بود اما الان برادرم با اینک ۵۰ ت درمیاره حتی از جیره بابا ننم میخوره و هیچ کمکی نمیکنه حتی پول ماشین گرفته از پدرم انقد باج بهش دادن ولی دریغ هیچی ۲۵ سالشه دنبال زن گرفتنه و بابای بای 🤣

اون قدیم بود پسر دختر مهم نیست مهم انسانیته