2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیرمیخاستم ببینم شما واسه بهترشدن وضعیت پوست صورت وزیباییش کارخاصی انجام میدین؟!اخه من یه بچه یک سال و دوماهه دارم واینقدرکه شبا واسه شیردادنش بیدارمیشم وخواب عمیق ندارم پوست صورتم کدرو شل شده ویه جورایی چهره ام پف کرده اس..بااینکه وزن 70کیلووخیلی چاق نیستم..خلاصه خداخیرتون بده اگه روشی دارین که اثرگذاره به منم معرفی کنید😊😊

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

من ۴ ماهه شیر میدم افتضاح داغو شدم..به منم راهکار بدین..هم زیر چشام گود افتاده هم پوستم شدید کدر و خراب شده..یعنی تا دو سال شیر بدم فکر کنم دگ چیزی ازم نمونه

به یاد پارسال دوران بارداریم💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندماه دیگه هم تحمل کن تموم میشه دیگه😕

خب عزیزم خیلی اعتمادبه نفسمو ازدست دادم موهام و ابروهام نازک شدن پوستم داغون خیلی تو روحیه ام تاثیرگذاشته😢

وای منم هم درد شمام پسر من تازه رفته تو هفت ماه 

الهی عزیزم یه بدی دیگه من اینه که اصلا اهل تغذیه درست نیستم نه میوه نه سبزی به هیچ کدوم علاقه ندارم حتی مایعات هم شاید درروز یه لیوان چایی هم نخورم متاسفانه

خب عزیزم خیلی اعتمادبه نفسمو ازدست دادم موهام و ابروهام نازک شدن پوستم داغون خیلی تو روحیه ام تاثیرگ ...

منم موهام خیلی میریزه ولی خوابم که همون قبل هم دیر میخابیدم منظم نبود

برای پوست همینجا یکی میگفت ماسک نشاسته و ماست معجزه کرده براش میگفت خیلی پوست و جوان و شفاف میکنه

امتحان کن

ینی چشماش چه رنگی بود💔
من ۴ ماهه شیر میدم افتضاح داغو شدم..به منم راهکار بدین..هم زیر چشام گود افتاده هم پوستم شدید کدر و خ ...

زیرچشمم همین طور والبته من پوستم تقریبا روشنه وصورتم گرده الان حس میکنم قشنگ اویزون شده

الهی عزیزم یه بدی دیگه من اینه که اصلا اهل تغذیه درست نیستم نه میوه نه سبزی به هیچ کدوم علاقه ندارم ...

پس بخاطر همینه که پوستت خراب شده 

آب خوردن تو طول روز خیلی مهمه

ینی چشماش چه رنگی بود💔