2777
2789
اگه واقعی هست که سریع ازدواج کن اگه هم‌ نقش بازی میکنه سریع جدا شو عزیزم باورش سخته نمیگم‌ دروغ میگی ...

اره ولی خیلی پسر خوبیه واقعا😂منم تعجب میکنم اینقد خوبه

خواهش میکنم

مرسی

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

اگر رفتارش در طول مدت آشنایی که مستلزم زمانه تغییر نکنه و تداوم داشته باشه بله خوبه زمان بده بزار بی ...

مادرش بهش چن بار گفته برا دوس دخترت هزینه نکن

من نمیدونم خانوادش چطورن

ولی به گفته خودش میگه هنوز با خانوادم اشنا نشدی بفهمی اونا چقد بهتر از من هستن

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئنی پیاز داغش را زیاد نکردی همه اینا را داره؟؟من باورم‌ چرا نمیشه همچین پسری باشه اونم نظام ...

بخدا اون بهتر از این تاپیکی هست که من تعریف کردم چون خیلی نکات مثبت داشت حوصله نداشتم زیاد تایپ کنم عزیزم

اره واقعا همچین پسری وجود داره

خودش بم میگه من میدونم هم پولدار تر از من هم خوشکل تر از من برای تو هست ولی هیچ کدومشون نمیتونن رفتار منو با تو داشته باشن

در صورتی که پسره خودش از لحاظ ظاهری خوبه از 10 بهش 7 میدم

کجا باش آشنا شدی ؟

عزیزم تو گروه دانشگاه شهرمون عضو بودم 

عکس پروفایلمو دید گف خوشم ازت میاد بعدش رفتیم بیرون همو دیدیم

یا تو خیلی خوش شانسی یا ما خیلی بدشانس 🤣🤣🤣اینا معیارهای من بود ولی یه عقد کردم ۱۸۰‌درجه برعکس بود با یک وحشی به تمام‌معنا ازدواج کردم‌ یعنی تا حد مرگ کتک‌می‌زد هرگز به هیچ مردی نمیتونم دیگه اعتماد کنم‌ 

یا تو خیلی خوش شانسی یا ما خیلی بدشانس 🤣🤣🤣اینا معیارهای من بود ولی یه عقد کردم ۱۸۰‌درجه برعکس بود ...

من معیارای تورو دارم دوس دارم پسر وحشی دعوایی باشه ولی کتک نزنم😊😂

اره ولی خیلی پسر خوبیه واقعا😂منم تعجب میکنم اینقد خوبهخواهش میکنممرسی

نه تعجب چرا هستند آدم های خوب / من یک دوستی دارم که متاهله و همین طوری هست همیشه پیش دوستان اونو مثال میزنم میگن خیلی زن زلیله من میگم میخوای بدونی یک خانه چقدر داخلش آرامش و رضایت وجود داره به میزان رضایت زن خانواده نگاه کن اون زنش هم متقابل در قبال شوهرش وظایفشو به درستی انجام میده احترام احترام میاره دو تا بچشم فوق العاده عالی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
نگو عزیزم مردی که زن را بزنه مرد نیست آخه صفحه اول را خوندم فکر کردم یکی از نوشته های من کپی کرده 🤣

😂😂😂😂😂😂اخه این داد نمیزنه عصبانی نمیشه خوشم میاد یکم وحشی باشه

نه تعجب چرا هستند آدم های خوب / من یک دوستی دارم که متاهله و همین طوری هست همیشه پیش دوستان اونو مثا ...

بله پسره خودشم بم میگه خیلیا به رفتارای من میگن زن ذلیل ولی من بت احترام میزارم

😂😂😂😂😂😂اخه این داد نمیزنه عصبانی نمیشه خوشم میاد یکم وحشی باشه

چرا پس برعکس میشه من یه مرد میخاستم‌ آرام باشه صبور باشه داد نزنه ولی یه گوریل وحشی گیرم اومد چنان داد میزد بند دلم پاره میشد من چند ماه اعصاب روان بستری شدم هنوزم خوب نشدم