2777
2789
چرا پس برعکس میشه من یه مرد میخاستم‌ آرام باشه صبور باشه داد نزنه ولی یه گوریل وحشی گیرم اومد چنان د ...

الهی عزیزم ازش جدا شدی؟؟؟

واقعا مردی که وحشی باشه خوب نیس؟ پس چرا حس میکنم پسری که داد نزنه دخترونس

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

مادرش بهش چن بار گفته برا دوس دخترت هزینه نکنمن نمیدونم خانوادش چطورنولی به گفته خودش میگه هنوز با خ ...

خب آشنا شو باهاشون زمان بده خب ممکنه نگاهش این باشه برای فقط کسیکه برات ارزش قابله و در آینده کنارته هزینه کن از نگاه مثبت در مواردی هم بعضی پسرا و دخترا هم هستند زندگی پدر مادراشون مناسب نبوده گاها رفتارهای اشتباه اما اونا این رفتارهای اشتباه رو حذف میکنند و زندگی بهتری رقم می‌زنند اینا عاقلن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آشنا شو باهاشون زمان بده خب ممکنه نگاهش این باشه برای فقط کسیکه برات ارزش قابله و در آینده کنارته ...

مرسی از راهنماییتون

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الهی عزیزم ازش جدا شدی؟؟؟واقعا مردی که وحشی باشه خوب نیس؟ پس چرا حس میکنم پسری که داد نزنه دخترونس

وا دخترم این چه تفکری هست داری عزیزم مرد وحشی که داد بزنه کتک بزنه خوبه؟؟،تعجبم بخدا چه طرز فکری هست مگه مردانگی به داد زدن هست ؟

وا دخترم این چه تفکری هست داری عزیزم مرد وحشی که داد بزنه کتک بزنه خوبه؟؟،تعجبم بخدا چه طرز فکری هست ...

ن اخه این خیلی ارومه 

دست بزن دوس ندارم

عزیزم برو خدا را شکر کن همچین پسری قسمتت شده

😂😑اره من دیوونم

بله پسره خودشم بم میگه خیلیا به رفتارای من میگن زن ذلیل ولی من بت احترام میزارم

نه عب نداره من به این رفتار احترام می‌زارم زندگی مید آن جنگ نیست زندگی داخلش عشق و محبت و مهربانیس آنهایی که میگن زن ذلیل زندگیهاشونو با این زن ذلیلی مقایسه کنند  مرد تعریفش در آدم ها فرق دارد 

😂😑اره من دیوونم

انگار آدما هیچ وقت راصی نمیشن حالا شما اگه همین پسر داد میزد هزارتا تاپیک میزدی وای نامزد من داد میزنه چیکار کنم‌🤣🤣🤣😅یه بارم که یه پسر سالم درست حسابی پیدا شده حالا بیا شما هی انگولک کن بذاره بره بلدی 🤣🤣😅برو اگه واقعا تمام این مشخصات را داره رو سرت بذارش هرچند من هنوز نمیتونم باور کنم همچین پسری با این کمالات وجود خارجی داشته باشه🥰

نه عب نداره من به این رفتار احترام می‌زارم زندگی مید آن جنگ نیست زندگی داخلش عشق و محبت و مهربانیس آ ...

اتفاقا مرد یعنی همینکه اسی نوشته. مردی به داد زدن نیست مرد یعنی مسولیت پذیری مهربانی شفقت درک کردن .

انگار آدما هیچ وقت راصی نمیشن حالا شما اگه همین پسر داد میزد هزارتا تاپیک میزدی وای نامزد من داد میز ...

😂😂😂😂😂بخدا من خودم میرم بش میگم چرا اصلا داد نمیزنی میگه دوس داری داد بزنم؟ اینجوری که زندگی بدرد نمیخوره متلاشی میشه زندگیمون😂

اتفاقا مرد یعنی همینکه اسی نوشته. مردی به داد زدن نیست مرد یعنی مسولیت پذیری مهربانی شفقت درک کردن .

میگه بعضی ها میگن زن ذلیل من میگم من به اون زن ذلیلی که احترام درست رو نگه میدارم احترام می‌زارم از نگاه من درسته 

اسی مرد داد می‌زنه اما نه تو خونه سر زن و بچه تو بیرون در جای خودش میگم که هر کسی نگاهی داره به مرد

درسته.... من حس میکنم زیادی ارومه دوس دارم یکم مردونه تر و خشن تر باشه