2777
2789
عه عزیزم اون دانشگاه افسریه الان دانشگاه رفته تحصیلات داره لیسانسه

آها پس تحصیلات داره اوکیههه چون میدونی نظر من اینه تو این قرن 21 آدم حتما بخاطر بچه‌اشم شده باید  سواد خوبی داشته باشی 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

درسته.... من حس میکنم زیادی ارومه دوس دارم یکم مردونه تر و خشن تر باشه

بیرون اگر کسی بهت چپ نگاه کرد اون وقت مردونگیشو از بعد بسنج اگر کنارش با اقتدار و آرامش و امنیت  تو جامعه قدم برداری یعنی اون مرد زندگیع 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون اگر کسی بهت چپ نگاه کرد اون وقت مردونگیشو از بعد بسنج اگر کنارش با اقتدار و آرامش و امنیت تو ...

درسته شما درس میگید

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

وقتی تو جامعه ای بزرگ میشی که به فرزندان در قبال این مسایل آموزش و آگاهی لازم نمیدن قطعا از نگاه آدم ها اون شخصیت که مناسب می‌تونه باشه تعجب اوره 

وقتی تو جامعه ای بزرگ میشی که به فرزندان در قبال این مسایل آموزش و آگاهی لازم نمیدن قطعا از نگاه آدم ...

دقیقا... همش فکر میکردم مرد باید خشن باشه و کنترل کنه زن رو ... الان ایشون تو بیشتر مساعل چیزی به من نمیگن میترسن من ول کنم برم نمیدونم...

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

ببین ایشون 6 ماه در تلاش بود دل منو به دست بیاره 2 ماهه تونسته به دستش بیاره

تا ۸ ماه اینا صبر کن ، رو رفتارای ناخودآگاهش ریز شو شاید داره لاو بامبینگ میکنه بعدا ممکنه وقتی افتادی تو تله  سرد شه کمتر انجام بده اینکارارو فعلا وقت بده  عالیه همه چی ولی یادت باشه عالی بودن بدون عیب و نقص عجیبه چون همه عیب دارن 

از پیشنهادهای کف خیابون و کافه مرد زندگی در نمیاد دختر خوب

چرا درمیاد

با ازدواج سنتی مخالفم

جای دیگه برای اشنایی بلدی ؟؟

چرا درمیادبا ازدواج سنتی مخالفمجای دیگه برای اشنایی بلدی ؟؟

بله محل کار 

درس و دانشگاه 

چیه این پسر ولای تو کافه و خیابون 

یا گروهاای تلگرامی و ....

من‌خودمم سنتی نیستم.سنتی هم ازدواج نکردم 

بله محل کار درس و دانشگاه چیه این پسر ولای تو کافه و خیابون یا گروهاای تلگرامی و ....من‌خودمم سنتی ن ...

دانشگاه اشنا شدم هیچ کدومشون اندازه این پسره دوسم نداشتن و احترام نمیزاشتن

دانشگاه اشنا شدم هیچ کدومشون اندازه این پسره دوسم نداشتن و احترام نمیزاشتن

نه من به این اقا کار ندارم 

کامنت من در جواب توصیه ت به اون خانمی بود که میگفتی اینجوری دوس پ بگیره

دقیقا... همش فکر میکردم مرد باید خشن باشه و کنترل کنه زن رو ... الان ایشون تو بیشتر مساعل چیزی به من ...

باید دو روی سکه رو وظیفه خانواده و جامعه نشونت بده تا در آینده بتونی تصمیم بگیری هر کسی یک اخلاق های خوب و بدی هم دارد خب ما اینها رو کفه ترازو میزاریم اگر گرایش به خوبی زیاد بود خب مشخصه اگر به بدی زیاد بود اگر بحث دوست داشتن بود کمک میکنم به سمت خوبی بره این یعنی دوست داشتن به شرطی که دو طرفه باشه و خودشم تلاش کنه یا حذف میشه بهترین حالت، حالت تعادله  این به عنوان مثال گفتم مرد تو جامعه باید قوی باشه و حقشو بگیره تو زندگی بله لازمه گاها تذکر بده اما به زبان خودش با زبان تعامل اصلا رو این بحثها کار نکردن یه پیشنهاد زندگی ها رو ببین مشورت بگیر از آدم های باسواد و متخصص در این زمینه اینا نظر شخصی منه خوب و بد رو جدا کن