2777
2789
نمیدونم ولی من دیگه سرنوشتمو پذیرفتم

عزیزم تا حالا سعی کردی دوس پسر پیدا کنی اصلا؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایدار باشید عزیزم

ماهم  ۶تا۸ ماه اول دعوا نداشتیم

ولی بعدش هیجان اولیه کمتر میشه دیگه ادم بیشتر زوم میکنه رو یسری موارد دعواهامون یه دوره ای زیاد بود الان متوسطه حدودا

درکل میشه مدیریت کرد😅

چجوری سعی کنم؟ پسر باید پیشنهاد بده که نمیده

عزیزم گفتم که برو تو گروه شهر خودتون توی تلگرام 

عکستم بزار پروفایلت

کلی پسر میاد

پسر خوب میاد بدم میاد بینشون تو انتخاب میکنی کیو میخوای

یا هم میری بیرون به خودت برس کافه میری بیرون میری جایی میری به خودت رسیده باشی استایل خوشکل بزنی کلی پیشنهاد داری

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

تو گزینه ی ۹ و۱۱ کلا وا دادی تازه اجازه داده کلا هرجور تو دوس داشتی اجازه بدی ب رتبطه ی جنسی!!!😒😐

خب اشکال داره مگه؟

9 و 11 چشه😂

پدر مادرا و مخصوصا مادر نقش کلیدی در تربیت کودک داره یک مادر با آرامش فکری تمرکز بیشتری روی کودک می‌زاره و نسل ها در ارتباط با مشکلات کمتری مواجه میشن برای همین رفتار معقول مرد در ارتباط با زن آینده خوبی برای نسل بعدی رقم میزنه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
پدر مادرا و مخصوصا مادر نقش کلیدی در تربیت کودک داره یک مادر با آرامش فکری تمرکز بیشتری روی کودک می‌ ...

پس به نظرتون این پسر برای ازدواج خوبه؟ من حس میکنم خیلی ترس از دست دادنمو داره میترسم وابستگی باشه بیشتر رفتارش

اینا که نوشتی واقعیه عزیزم‌ یا برا شوخی نوشتی؟مگه همچین پسری وجود خارجی داره خدایی؟؟باورم نمیشه چرا ...

بخدا منم باورم نمیشه بعضی وقتا فکر میکنم همش نقشس ولی اره واقعا وجود داره

بخدا منم باورم نمیشه بعضی وقتا فکر میکنم همش نقشس ولی اره واقعا وجود داره

اگه واقعی هست که سریع ازدواج کن اگه هم‌ نقش بازی میکنه سریع جدا شو عزیزم باورش سخته نمیگم‌ دروغ میگی گلم ولی پسر اونم‌ از نوع ایرانیش این همه درک شعور داشته باشه والله یه نقطه منفی هم نداره که تعجب هست پس واقعا خدا خیلی دوستت داره خوشبخت میشی باش اولش فکر کردم رو شوخی نوشتی ببخشی عزیزم 

پس به نظرتون این پسر برای ازدواج خوبه؟ من حس میکنم خیلی ترس از دست دادنمو داره میترسم وابستگی باشه ب ...

اگر رفتارش در طول مدت آشنایی که مستلزم زمانه تغییر نکنه و تداوم داشته باشه بله خوبه زمان بده بزار بیشتر بشناسیش با خانوادم مخصوصا مادرش آشنا / فردی هست که احترام می‌زاره بنا به صحبت های خودت 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘