متادون ۴۰بخورم توروخدا نصیحت نکنید خستم اون از شوهره خسیس بد اخلاق اینم از بچه طلاق بودنم پدرم سرش پیش زنش و بچه هاش گرمه یه زنگم نمیزنه اونم از مادرم سرش به دخترش شوهرش گرمه نه میتونم طلاق بگیرم نع پشتی باننی دارم لعنت بهتون حتی خدا هم باهام لج هس از روزی که پا گذاشتم رو زمین فقط بد شانسی خود کشی میکنم نمیمیرم 😭😭😭
عزیز من میدونم حالت بده خسته شدی ولی فکر میکنی با کشتن خودت خیلی لطف میکنی ن فقط بدون این دنیا در برابر اون دنیا مثل یه ذره در عالم بدون این دنیا برای سختی همه ماها داریم امتحان میشم با مشکلات فراوان میدونی کی برنده است اون که تسلیم خداست به خدا توکل میکنه یه نیگاه به زندگی حضرت ابراهیم امام حسین و تمام انسان ها کن حضرت ابراهیم اسمش خلیل الله چرا چون همیشه به فرمان خدا بود بی نهایت سختی کشیده ولی هیچ وقت امیدش از خدا قطع نشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودکشی یعنی تو به رحمت خدا امید نداری خدایی که می تونه الان کل این دنیا نابود کنه موجود دیگ خلق کنه به نظرت این خدا لایق نا امید شدن ازش هستی ؟ به نظرت اینقدر ناتوان ک نتونه زندگی تو خوب کنه گلم ؟خدا خیلییی بزرگه خیلییی
بدون این دنیا محل امتحان سختی شاید فردا سخت باشه برای من برای تو برای همه ولی میدونی چی قشنگه اینکه بلند بشی بگی خدایا تسلیم تو هستم خودت کمکم کن من برای تو صبر میکنم تحمل تو خودت دستمو بگیر
درسته یه زمانی انقد بخدا اعتقاد داشتم نامادریم حرف در آودرد واسم از اون به بعد نع نماز میخونم نه چاد ...
اتفاقا دیشب داشتم راجب همین ایه می خوندم کسایی که به ناحق ابرو دیگران میبرن تا ابد این بار به دوش و گردنشونه و بدجور خوار میشن ولی خدا خیلیی مهربونه گلم با اون قهر نکن باور کن خدا عاشق بنده هاشه میگه هر که در این راه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند مطمعن باش برگردی سمت خدا چنان زندگیت بر گرده که حد نداشته باشه الان نزدیک اذانه دل بسپار به خدا